Volledige line-up CORE Festival is bekend

20220126_Ossegempark_(c) CORE Festival
© CORE Festival
© CORE Festival

De eerste editie van het CORE Festival vindt plaats op 27 en 28 mei in het Ossegempark in Brussel. De organisatoren maakten de volledige line-up bekend.

Op vier verschillende podia in het Ossegempark zullen festivalgangers gedurende twee dagen, van 12 tot 1 uur, terechtkunnen voor een line-up van diverse genres. Zo vullen Amaarae, Cinthie, Fais Le Beau, Jamz Supernova, Kojey Radical, Lola Haro, Peet en Unos het programma op vrijdag aan en komen Azo, blackwave., Fafi Abdel Noir en Karla Böhm op zaterdag naar Brussel. Eerder werden al klinkende namen zoals Action Bronson, The Blaze, Celeste, Jamie xx, Lous and the Yakuza, Mura Masa, Nas, Paul Kalkbrenner, Peggy Gou en Stormzy aangekondigd. De line-up van het muziekprogramma is nu compleet.

De Amerikaanse filmmaker Louie Schwartzberg zakt eind mei ook af naar het festival om bezoekers beelden en time-lapse-video’s uit zijn documentaire ‘Fantastic Fungi’ te tonen over de wereld van paddenstoelen.

"Natuur, muziek en kunst vormen het hart van een innemende totaalervaring en bezoekers van CORE Festival worden geprikkeld door indrukwekkende en unieke kunst-, geluids- en lichtinstallaties die harmonieus samengaan," laten de organisatoren nog weten.

CORE Festival vindt plaats tijdens het verlengd weekend van Hemelvaart op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei. Een dagticket is er vanaf 67 euro, een weekendticket vanaf 123 euro.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?