Arno speelt thuismatch op Brussels Summer Festival

© Danny Willems

Arno zal komende zomer aantreden op het Brussels Summer Festival. Aan de affiche worden nog zes andere namen toegevoegd, waaronder La Roux, SX en Swing.

Op zaterdag 22 augustus zal Arno (70) optreden op het Paleizenplein. Le Plus Beau strijdt momenteel tegen pancreaskanker. De Brusselse rocktrots ging twee weken geleden onder het mes en stelde een deel van zijn voorjaarstournee uit. Dat hij datums toevoegt aan zijn concertkalender, stemt hoopvol.

Aan de affiche worden ook de Brusselse hiphoprevelatie Swing (23/8), medeoprichter van rapcollectief L’Or du Commun en lang de wingman was van Roméo Elvis, en de Gentse elektropopband SX (20/8) toegevoegd. Het Britse electropopduo La Roux is terug van een tijdje weggeweest. Zij zakken ook op donderdag 20 augustus af naar de Ethias Stage.

Ten slotte is ook de komst van de Franse poprevelatie Claire Laffut, het zootje ongeregeld van Salut C’est Cool en de Brusselse rapper Scylla bevestigd.

Tickets voor het Brusselse festival zijn te verkrijgen op bsf2020.tickoweb.be. Een 5 Days Pass kost momenteel 65 euro in Wave 1, nadien kosten deze 75 euro in Wave 2. Een 1 Day Pass voor de openingsdag 19 augustus kost 25 euro en op de andere dagen kost de 1 Day Pass 35 euro.

Brussels Summer Festival, 19 > 23 augustus, www.bsf.be

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

OPROEP: Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en wie weet win jij een van onze 10 prijzen! Neem nu deel..

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?