Brussels Design Museum ontving recordaantal bezoekers in 2019

© ADAM - Brussels Design Museum / Flosanphotography
| Een recordaantal bezoekers in 2019 voor ADAM.

Vorig jaar vonden 126.500 bezoekers hun weg naar het ADAM Brussels Design Museum. Dat is het hoogste aantal in het vierjarig bestaan van het designmuseum aan de Heizel. “Dit is een bevestiging van onze groeiende bekendheid.”

Met het bezoekersrecord op zak kijkt het ADAM Brussels Design Museum vol vertrouwen naar 2020. Tot 26 april nog loopt de tentoonstelling PUNK GRAPHICS. Too Fast to Live, Too Young to Die, over de beeldtaal die de punkbeweging van de jaren 1970 tot midden jaren 1980 typeert. BRUZZ nam al eens een kijkje.

Nadien richt het museum zich opnieuw op historisch design. Vanaf mei is er de expo Chaise. Stoel. Chair: defining design over de 150 jaar oude designgeschiedenis van de stoel. Aan de hand van 100 stoelen legt de expositie uit hoe culturele, technische, historische en sociale bagage gematerialiseerd werd.

ADAM Brussels Design Museum kondigt tot slot nog een tentoonstelling aan over Christophe Gevers, een historische Belgische designer.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?