| Galerij Sterput verhuist van de Alhambrawijk naar de Marollen

Galerij Sterput verhuist naar de Marollen

MVDH
© BRUZZ
21/12/2023

Kunstgalerij Sterput verhuist van de Lakensestraat naar een nieuw adres in de Marollen, Vossenplein 68 om precies te zijn.

Sterput is een artistiek project dat in 2013 begon in de Alhambrawijk. De voorbije jaren kampte de galerij steeds meer met problemen. "We hadden al drie jaar problemen met de huidige eigenaar van het pand”, vertelt Emilie Ouvrard van de artistieke vzw E² die actief is in Sterput. “Ook de locatie had verschillende mankementen en het voorbije jaar werd er verschillende keren ingebroken.”

De nieuwe locatie is eigendom van de Regie der Gebouwen. Ouvrard is alvast blij met de nieuwe pand. “Het is een mooie plek en we voelen ons erg thuis in de Marollen. Op 11 januari zijn we terug met een nieuwe expo van Noémie Barsolle & Simone F. Baumann."

Voor Sterput is de kerstvakantie al begonnen. Op 11 januari opent de kunstgalerij de deuren van het nieuwe pand in de Marollen. Sterput heeft de openingsuren ook lichtjes aangepast. Van vrijdag tot en met zondag zijn bezoekers welkom van 11 tot 17 uur. Voor vernissages opent de galerij de deuren op donderdagen van 18 tot 21 uur.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni