Hard Rock Café in Brussel bestaat tien jaar

Hard Rock Café in Brussel

Zondag werd het tienjarige bestaan van het Hard Rock Café op de Grote Markt gevierd. De hele avond konden klanten terugblikken op mijlpalen uit het verleden en vooruitkijken naar wat de toekomst in petto heeft.

Het Hard Rock Café op de Grote Markt, dat dit jaar zijn tienjarig bestaan viert, bestaat uit vier verdiepingen met zo’n 120 tafels. Het café is bekend vanwege de typisch Amerikaanse keuken, de rock 'n roll-memorabilia en de T-shirts die er te koop zijn. Hard Rock Café heeft vestigingen over de hele wereld, met in totaal 175 restaurants in meer dan 70 landen.

“Jaarlijks komen er honderdduizenden mensen op bezoek, en in totaal werden er sinds de start maar liefst bijna een half miljoen bieren en ruim evenveel burgers verkocht, alsook bijna twee miljoen merchandiseartikelen met de naam Brussel erop. Over de hele wereld kan je dus mensen spotten met een T-shirt van Hard Rock Cafe Brussel,” vertelt Chady El Bared, General Manager.

“We hebben hier al huwelijksaanzoeken gezien, huwelijksfeesten georganiseerd en er is zelfs een koppel dat elkaar hier leerde kennen, en sinds hun huwelijk vaak nog een bezoekje brengen.”

Er zijn maar twee vestigingen van het de populaire caféketen in België. In 1995 ging er al eens een Hard Rock Café open in Antwerpen, maar dat moest na twee jaar alweer sluiten, om in het voorjaar van 2017 te heropenen op dezelfde locatie op de Groenplaats.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?