Tickets Rammstein in Koning Boudewijnstadion meteen uitverkocht

Rammstein tijdens de Europe Stadium Tour 2022 op 3 augustus 2022 in Oostende Rammstein tijdens de Europe Stadium Tour 2022 op 3 augustus 2022 in Oostende
© PhotoNews
| Rammstein tijdens de Europe Stadium Tour 2022 op 3 augustus 2022 in Oostende.
© PhotoNews
| Rammstein tijdens de Europe Stadium Tour 2022 op 3 augustus 2022 in Oostende.
Updated: 08-09-2022 - 18:28

De tickets voor het concert van Rammstein op 4 augustus 2023 in het Koning Boudewijnstadion waren in een mum van tijd uitverkocht.

Oorspronkelijk was enkel een concert voorzien op 4 augustus en daarvoor waren alle tickets in minder dan twee uur uitverkocht. De Duitse groep kondigde daarop donderdagochtend een tweede concert aan op 5 augustus dat eveneens in minder dan twee uur volledig uitverkocht was. Beide concerten maken deel uit van een tournee langsheen Europese stadions.

Rammstein zal er 'Zeit' presenteren, hun laatste album dat begin dit jaar is uitgebracht. Bekend om hun indrukwekkende concerten waarbij steeds inventievere pyrotechnische effecten worden gebruikt, zal de groep daarom twee avonden op rij het Koning Boudewijnstadion platbranden terwijl hun laatste bezoek aan de hoofdstad dateert van 2019.

De Duitsers traden afgelopen augustus nog op twee opeenvolgende avonden op in Oostende, beide concerten waren eveneens uitverkocht. Liefhebbers die net naast de tickets grepen, kunnen zich inschrijven op een wachtlijst. Als er tickets beschikbaar komen, worden ze per e-mail op de hoogte gebracht.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?