Zelfs Bram kreeg honger toen hij dit hoorde!

In deze eerste aflevering van de kookrubriek leert BRUZZ-presentator Loïc je hoe je een heerlijke Baba Ganoush kan maken. Baba Ganoush is een heerlijke romige auberginecaviaar. Het zorgt voor een fijne dip die heerlijk verrassend smaakt.

Deze ingrediënten heb je nodig:

- 2 aubergines

- 2 teentjes knoflook

- Sap van 1 citroen

- 1 à 2 eetlepels tahini (sesampasta die je kan vinden in Midden-Oosterse winkels)

- Komijn, tijm, rozemarijn (telkens 1 à 1,5 theelepel)

- Zout en peper naar smaak

- 2 à 3 eetlepels olijfolie

Baba Ganoush

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Resto & Bar

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni