Menu
Nieuwsbrief
Zoeken
Meld nieuws
Melden
Vooraan
Nieuws
Select
Ice
Resto & Bar
Ket
Alle topics
Resto & Bar
Review
Score: 4 op 5
Gazzosa: goede wijn, verrukkelijke pasta, een mooi decor... wat heb je meer nodig?
Resto & Bar
10/01/2025
Review
Score: 3 op 5
Karma Kitchen vervoert je naar een andere wereld
Resto & Bar
13/12/2024
Review
Score: 4 op 5
Quartz: ingetogen elegantie en geïnspireerde keuken
Resto & Bar
06/12/2024
Review
Score: 4 op 5
Babam: wanneer eten écht goeddoet
Resto & Bar
29/11/2024
Review
Score: 4 op 5
Lune Siamoise katapulteert ons direct naar het ‘land van de glimlach’
Resto & Bar
22/11/2024
Review
Score: 4 op 5
Stella Pastry Atelier: een regelrechte voltreffer
Resto & Bar
15/11/2024
Review
Score: 3 op 5
Scène: deze zaak zet volop in op theatraliteit
Resto & Bar
08/11/2024
Review
Score: 3 op 5
Barracuda: 'Een soort Disneyland, maar helaas zijn pretparken niet onze meug'
Resto & Bar
01/11/2024
Review
Score: 5 op 5
Chaudron: snacken of dineren op basis van ‘geredde groenten’
Resto & Bar
25/10/2024
Review
Score: 4 op 5
Frank: een paradijs, met of zonder dierlijke eiwitten
Resto & Bar
11/10/2024
Reportage
Sociaal restaurant Refoodgees opent locatie in Villa Empain: 'Goed idee, lekker eten'
Resto & Bar
08/01/2025
Updated:
11/01/2025 17.00u
Score: 4 op 5
Review
Gazzosa: goede wijn, verrukkelijke pasta, een mooi decor... wat heb je meer nodig?
Resto & Bar
10/01/2025
Frit Flagey in top 15 van Brusselse en Waalse frituren
Resto & Bar
02/01/2025
Beste duurzame driekoningentaart vind je bij Boulengier in Sint-Gillis
Resto & Bar
02/01/2025
Café l’Ascenseur in Marollen wordt koffiebar
Resto & Bar
31/12/2024
Bruine kroegen openen op oudjaar: ‘Veel mensen zijn blij dat ze hier kunnen vieren'
Resto & Bar
27/12/2024
My Tannour opent zesde restaurant aan de Beurs
Resto & Bar
26/12/2024
Visrestaurant La Marée in Vlaamsesteenweg sluit deuren
Resto & Bar
25/12/2024
Updated:
25/12/2024 17.33u
Muntpunt Café wordt vanaf maart experimentele jongerenhub
Resto & Bar
23/12/2024
Made in BXL (5): Draft Granola tovert overgebleven biergraan om in knapperig ontbijt
Resto & Bar
18/12/2024
Coffee bar Chien Andalou: 'There was no platform for creators in our area'
Resto & Bar
15/12/2024
Ook in:
en
nl
fr
Interview
Topchef Kobe Desramaults kiest Brussel uit voor comeback: ‘Van routine word ik laks’
Resto & Bar
13/12/2024
Pagination
Current page
1
Page
2
Page
3
Page
4
…
Next page
Next ›
Last page
Last »