Hotspots: Sint-Lambrechts-Woluwe

1600 Le Coq en Pates

Le coq en pâte

Deze mooie familiezaak (in handen van de Bacchetta’s) bestaat al sinds 1972. Op het menu staat een Italiaanse keuken met gastronomische inslag, in een verzorgd kader. Tomberg 259.

1600 LEs fleurs du malt

Les fleurs du malt

De Dochter van de Korenaar, Hof ten Dormaal, 3 Fonteinen, Brasserie de Blaugies… De beste bieren van het land vind je in deze shop met wanden van kurk. Ridder Koninglaan 45.

1600 peas and love

Peas and love

Zin om stadstuinier te worden ? Op dit dakterras kan je een plekje huren voor je moestuin, en fruit en groenten oogsten als een echte boer. Arianelaan 15.

1600 a livre ouvert

A livre Ouvert

Een boekhandelaar die zich met hart en ziel inzet voor de literatuur, daar staat geen prijs op. En dat doet A Livre Ouvert intussen al meer dan dertig jaar. Sint-Lambertusstraat 116.

Best of Brussels

Elke week serveren we hier onze favoriete tentoonstellingen, party's, expo's, films, theater- en dansvoorstellingen en concerten.    

De Ronde: Sint-Lambrechts-Woluwe

Een jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen, slaat BRUZZ zijn tenten op in de negentien gemeenten. Dit is de gemeente SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?