Jong Keukengeweld strijkt ook in Brussel neer

Goed nieuws voor wie tussen de achttien en dertig jaar oud is, want die kan in oktober heerlijk gaan eten voor een goed prijsje. De inschrijvingen voor Jong Keukengeweld zijn immers geopend, en dit jaar zitten er enkele jonge topchefs in Brussel bij.

Jong Keukengeweld is een initiatief van Toerisme Vlaanderen waarbij jonge chefs koken voor jonge mensen. Ook in Brussel presenteren vier jonge chefs hun talenten.

Rueben de Wolf heeft zijn eigen restaurant ‘Café Europa’ in het Leopoldpark en werd voor de eerste keer geselecteerd. “Ik heb heel veel ervaring kunnen opdoen in Brusselse toprestaurants en ben nu met mijn eigen restaurant geselecteerd", vertelt hij bij BRUZZ. "Dat is een hele grote eer voor mij. Wij werken met een heel klein menu dat wekelijks verandert."

Ook een etentje in Beaucoup Fish, het kleine visrestaurant aan de Hooikaai, van chef Sofie Warnants behoort tot de mogelijkheden.

Een driegangenmenu met aangepaste dranken, kost je 49 euro. Voor hetzelfde menu in een restaurant met een ster betaal je 10 euro meer. De actie vindt plaats van 1 tot en met 31 oktober, reserveren doe je via de website van Jong Keukengeweld.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?