Voedingssalon schot in de roos

© Two cents
| Het Voedingssalon was een succes dit jaar.

Het Voedingssalon dat zondag aan zijn laatste dag toe was, heeft zo'n 60.185 bezoekers aangetrokken. “Een groter succes dan vorig jaar", zegt marketing coördinator Marie Frank van FISA.

Het Voedingssalon vond plaats van 19 tot en met 27 oktober, in de paleizen zeven en elf van Brussels Expo. Nieuw dit jaar was de ‘Fine Food Zone’ en de ‘Healthy Food Zone’ waar bezoekers zich verder konden verdiepen in de gezonde gerechten en de fijne kruiden.

Voor Marie Frank, mede-organisator van het Voedingssalon, was de leukste attractie het Cooking Theatre waarbij verschillende kookdemonstraties werden gegeven door betere chefs. “We hadden drie chefs dit jaar. Frédéric François en Marc Costers waren van de partij, samen met de Italiaanse chef Antonio Russo, om de bezoekers wegwijs te maken in de Italiaanse keuken.”

“Deze editie was succesvoller dan vorig jaar, al blijft het aantal bezoekers op dezelfde hoogte als vorig jaar. Mobicar stond vorig jaar naast het Voedingssalon en we hadden toen een akkoord dat diezelfde bezoekers ook bij ons mochten komen. Dat waren dus niet enkel onze bezoekers. Dit jaar was Mobicar niet aanwezig, waardoor we op die manier meer volk over de vloer hebben gekregen”, voegt Frank er ten slotte nog aan toe.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?