Arno viert feest in Oostende

Arno wordt 70 en Oostende zal het geweten hebben.

Arno Hintjens, beter bekend als de zanger Arno, wordt zeventig jaar. Dat viert de muzikant, een aangespoelde Brusselaar, met een optreden in zijn geboortestad Oostende op 21 mei.

70 jaar Arno in het kursaal van Oostende
© Danny Willems
| Arno viert zijn 70 jaar met een exclusief concert in het Kursaal van Oostende.

De zanger van hits als 'Putain Putain' en 'Les Filles Du Bord De Mer' viert zijn verjaardag op 21 mei met een optreden in het Kursaal van Oostende onder de noemer 'Arno wordt 70'. "We zijn trots dat we Arno als ereburger van Oostende konden strikken voor een exclusief verjaardagsconcert", vertelt burgemeester Bart Tommelein (Open VLD).

De ticketprijzen variëren van 37 tot 47 euro en zijn te verkrijgen via kursaaloostende.be. Vijf jaar geleden gaf de 'Godfather van de Belgische rock' al eens een verjaardagsconcert, eveneens in Oostende. Dat was in een mum van tijd uitverkocht, waardoor nog een extra concert werd toegevoegd om aan de grote vraag te kunnen voldoen.

De stad Oostende brengt ook een boek uit getiteld "Oostende & Compagnie - Van Arno tot Zweig" dat wordt opgedragen aan de Oostendenaar. Het boek is te verkrijgen vanaf 20 mei bij de dienst Toerisme Oostende en kost 15,45 euro.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook
="20181214
="Zomerbar
="Vergunning
="Stad

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?