© BRUZZ | De Wayezstraat, gezien vanop het Verzetsplein

Anderlecht viert Halloween in Wayezstraat

ADD
© BRUZZ
25/10/2021

De handelaarsvereniging 'Wayez Sint-Guido Shopping' en de dienst voor economische ontwikkeling van de gemeente Anderlecht vieren op 31 oktober Halloween in de buurt van de Wayezstraat. Dat laat het gemeentebestuur van de gemeente weten in een persbericht.

Op zondag 31 oktober worden in de Wayezstraat en omgeving maskers en andere griezelige accessoires bovengehaald. De wijkvereniging Wayez-Centrum, de dienst voor economische ontwikkeling van de gemeente Anderlecht en de winkelvereniging 'Wayez Sint-Guido Shopping' nodigen de bewoners van de wijk uit op voor een dag rond Halloween.

"Van school Dertien tot de Wayezstraat via het Verzetsplein zullen talrijke animaties groot en klein bekoren: een grote braderie, een griezelige parade, 'light painting', een 'zombie run', Dracula de ballonnenkunstenaar, een grimekraam, een disco springkasteel, een vuurshow... Tal van redenen om deze wijk van onze gemeente te komen ontdekken of herontdekken," klinkt het in een persbericht.

Om ten volle van de feestelijkheden te kunnen genieten, worden de werkzaamheden aan de Wayezstraat op 31 oktober stilgelegd.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie