Bal National lokt recordaantal feestvierders naar het Vossenplein

© Elfi Thoelen - BRUZZ
| Feest op het Vossenplein

Voor deze editie van Bal National zijn maar liefst 20.500 feestvierders naar het Vossenplein getrokken, een absoluut record. Dat bevestigde organisator Frank Anthierens aan BRUZZ.

Zoals elk jaar weten feestvierders waarheen op 20 juli, de vooravond van de nationale feestdag. De hele avond zijn er optredens van de meest uiteenlopende artiesten. Van Belle Perez tot Lange Jojo en Boogie Boy. En dat is net het succes van deze avond, aldus de organisatie. "We vragen altijd artiesten waarvan we weten dat ze met hart en ziel iets gaan brengen voor het publiek. Het zijn misschien niet de jongste of hipste artiesten - Lange Jojo is hier al voor de negende keer - maar het zijn artiesten die zingen wat de mensen graag horen."

Op zondag gaan de festiviteiten op en rond het Vossenplein nog verder, met onder meer de rommelmarkt die voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot 'Brol National' en daarna het eetfestijn Resto National. Meer over waar je allemaal naartoe kan gaan in de stad, lees je hier.

En wie niet genoeg krijgt van het volksfeest dat Bal National is, kan zondagavond nog nagenieten van de beste momenten in een Best Of. En dat vanaf 18u op BRUZZ.be en op BRUZZ tv.

Een voorproefje van de ambiance op het Vossenplein

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?