Couleur Café: de beste interviews op zaterdag

© Kevin Van den Panhuyzen
| Bombataz op de Blue Stage

Er is heel wat schoon volk langsgekomen aan onze bus voor een babbel met onze presentatoren. Een overzicht van de beste interviews op dag 2 van Couleur Café.

Tamino

Tamino kwam al vroeg in de namiddag langs op het dak van onze BRUZZ-bus. In de stralende zon vertelde hij wat hij doet om tijdens een tour te ontspannen, en toen spotte hij onze pingpongtafel.

Bibi Seck

"Ik ga voelen wat de mensen willen horen, maar vooral ook draaien waar ik zin in heb," zei Bibi Seck aan Margot. Wees maar zeker dat het daar in Casa Bacardi een zweterig feestje geworden is.

Kong & Gratts

Eigenlijk mocht er vandaag op de Black Stage pas vanaf half zes muziek door de boxen knallen. Maar dj-duo Kong & Gratts hadden wel zin in verlengingen, dus hebben ze daar een mouw aan gepast. Bij Margot legden ze uit hoe ze de timetable gehackt hebben.

Bombataz

De mannen van Bombataz kwamen na hun set op de Blue Stage even bij onze rode bus langs. En als je bij Bombataz wil spelen, moet je je duidelijk aan een dresscode houden.

Salif Keita

Op z'n 70ste houdt Salif Keita het voor bekeken. De man stond vijf keer op Couleur Café, maar nu is het mooi geweest. Het slotinterview met een grote mijnheer.

Kamasi Washington

Saxofonist Kamasi Washington blies deze namiddag iedereen van z'n sokken met een energieke set op de Green Stage. Toen hij weer op adem gekomen was, kon Toon 'm even spreken.

BCUC

Op het podium geven ze het beste van zichzelf en zien ze er als bezeten uit. Bij Bram ging het er gelukkig iets rustiger aan toe.

Couleur Café 2019

Op 28, 29 en 30 juni neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer. Volg het hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?