Live uitzending Tomorrowland in Thurn & Taxis

Nu Tomorrowland is uitgesteld naar de zomer van 2021 kunnen fans van elektronische muziek op 25 juli toch hun honger stillen in Movie Drive, de openluchtbioscoop van Thurn & Taxis. Daar zal Tomorrowland live DJ-sets uitzenden op het grootste LED-scherm van Europa.

Massa-evenementen zoals Tomorrowland kunnen door het coronavirus niet plaatsvinden, maar organisaties gaan op zoek naar alternatieven om hun feestgangers toch iets te geven. Daarom zendt het elektronische muziekfestival op 25 juli live DJ-sets uit van onder andere wereldnamen als Steve Aoki en Paul Kalkbrenner.

Net zoals het traditionele Tomorrowland, wil ook deze alternatieve versie van het festival het publiek een totaalervaring geven. Met zijn 24 meter breedte en 14 meter hoogte is het LED-scherm van Movie Drive het grootste van Europa. Op de koop toe zijn er special effects zoals vuurwerk.

Om de sociale afstand te bewaren zijn tickets beperkt. Tomorrowlandfans kunnen van het spektakel genieten vanuit hun auto of ligzetel. Voor meer informatie en tickets kan je hier terecht.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?