Ook Brussels Summer Festival gaat dit jaar niet door

© BSF
| Het Brussels Summer Festival (archieffoto)

Het Brussels Summer Festival (BSF) gaat dit jaar niet door. "De maatregelen brengen te veel beperkingen en onzekerheden met zich mee", communiceert het BSF-team op hun website.

Ondanks de versoepelingen die het Overlegcomité aankondigde, zal Brussels Summer Festival dit jaar niet doorgaan. "De maatregelen brengen te veel beperkingen en onzekerheden met zich mee om het festival in de gebruikelijke vorm te kunnen organiseren", communiceert Brussels Summer Festival (BSF) op hun website. Vorig jaar was het evenement ook afgelast door het coronavirus.

Brussels Summer Festival geeft aan verheugd te zijn met het zomerplan, maar beslist dit jaar dus geen editie te organiseren. "We zijn ons ervan bewust dat deze beslissing onze trouwste festivalgangers zal teleurstellen, evenals alle mensen die elk jaar meewerken aan het succes van ons festival", klinkt het.

Voor alle festivalgangers die tickets hadden voor het jaar 2020 of 2021, zal Brussels Summer Festival binnenkort de voorwaarden voor de ticketing op hun website communiceren. "Bedankt voor jullie steun en geduld in deze moeilijke dagen. We hopen jullie snel te zien. Zorg voor jezelf, we missen jullie", sluit BSF af.

Lees meer over
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?