Paradise City Festival lost vijftig nieuwe namen

© Photo News
| Paradise City in 2020.

Het muziekfestival Paradise City heeft woensdag vijftig nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. Daarmee is de affiche quasi volledig, er volgen later nog een drietal extra artiesten. Paradise City vindt deze zomer plaats aan het Kasteel van Ribaucourt in Perk, deelgemeente van Steenokkerzeel (Vlaams-Brabant), van 1 tot en met 3 juli.

Onder de nieuwe namen zijn Fatima Yamaha, Kerri Chandler, DJ Seinfeld en Dan Shake. Eerder was al bekend dat onder andere Hunee, Maribou State, Shanti Celeste en John Talabot richting Perk afzakken voor Paradise City.

"Deze kleurrijke lijst bevat een buitengewoon evenwichtige selectie van DJs en live bands die het hele elektronische muziekspectrum omspannen. House, techno, soul, funk, disco en hiphop - er is voor ieder wat wils", luidt het woensdag in een persbericht. Voor de zevende editie is gekozen om een vijfde podium toe te voegen aan de locatie.

Ondertussen is 65 procent van de holiday tickets (combi plus camping) verkocht. Ook de verkoop van 'Green cards', voorrangtickets voor wie al een keer naar Paradise City is geweest, gaat hard: daarvan is al 90 procent de deur uit.

Het festival staat bekend om zijn ecologische en duurzame visie: het wil een zo laag mogelijke koolstofvoetafdruk realiseren. Recent won de organisatie nog het maximum van vier sterren van A Greener Festival, een non-profitorganisatie die muziekevenementen helpt hun impact op het milieu te verminderen.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?