P!NK komt op zondag 14 juli naar Koning Boudewijnstadion

© BRUZZ
21/11/2023

De Amerikaanse zangeres P!NK komt op 14 juli naar het Koning Boudewijnstadion voor haar Summer Carnival World Tour. Het wordt haar allereerste stadionshow in België.

P!NK rijgt al sinds het begin van de jaren 2000 de wereldwijde hits aan elkaar met nummers als There You Go, Just Give Me a Reason en Cover Me in Sunshine. Al die tijd was ze met haar kenmerkende stijl, een combinatie van rock en dansbare popmuziek, niet uit de hitlijsten weg te slaan.

Live was ze in Europa echter nog niet vaak te zien. In 2023 gaf P!NK voor het eerst in vier jaar opnieuw optredens in Europa en was ze meteen goed voor 21 uitverkochte concerten in 7 landen. Afgelopen zomer was de zangeres ook de headliner van een uitverkocht Werchter Boutique festival waar haar optreden werd overladen met lovende recensies.

Naar verwachting zullen de ticketjes voor haar eerste stadionshow in België dan ook moeiteloos over de toonbank gaan. Vanaf vrijdag 24 november om 10 uur zullen fans kunnen proberen er eentje te bemachtigen. De prijzen variëren van 74,50 euro tot 182,50 euro.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni