| KALEO frontman JJ Julius Son op zijn gitaar.

Rolling Stones kondigen Kaleo aan als special guest voor Koning Boudewijnstadion

JDK
30/05/2022

The Rolling Stones kondigen KALEO aan als special guest in Brussel. Op maandag 11 juli zal de IJslandse rockband het concert openen in het Koning Boudewijnstadion tijdens de gloednieuwe 'SIXTY’ tour. De 'SIXTY’ tour, ter ere van de 60ste verjaardag van de band, start overmorgen op 1 juni in Madrid en houdt halt in ons land op maandag 11 juli.

Sinds de release van hun met goud bekroonde studio-album 'A/B' in 2016, trekt de IJslandse rockband KALEO - onder leiding van frontman en songwriter JJ Julius Son - de wereld rond. Het album 'A/B' leverde drie hitsingles op: het GRAMMY-genomineerde 'No Good', het goudverkopende 'All The Pretty Girls' en het met dubbel platina-bekroonde 'Way Down We Go'.

Na het vergaren van meer dan 1 miljard wereldwijde streams, 39 internationale bekroningen, en ontelbare uitverkochte shows in de VS en Europa, blijft KALEO toch bescheiden. "Het is een eer om te openen voor zo'n legendarische act als The Rolling Stones. We hadden het geluk om ze in 2017 in Europa en in 2019 in de VS te mogen vergezellen, en we zijn blij dat we weer welkom zijn om ze in Brussel te ondersteunen”, aldus JJ Julius Son.

11 juli in Brussel

Ter gelegenheid van hun 60ste verjaardag zullen The Stones, opnieuw bijgestaan door Steve Jordan op drums, de fans trakteren op een unieke setlist. Fans kunnen zich op op maandag 11 juli verwachten aan een avond vol klassiekers, maar ook een selectie van onverwachte tracks en verrassingen uit hun arsenaal aan nummers.

Er zijn nog steeds tickets voor het Brusselse concert beschikbaar op de website van Greenhouse Talent.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni