| Cubaanse danseressen kleurden de 62ste editie van het Vakantiesalon, voor de coronacrisis

Vakantiesalon uitgesteld naar eind maart 2022

© Belga
07/12/2021

Door de onzekere situatie over de coronamaatregelen is het Brussels Vakantiesalon, dat van 3 tot 6 februari zou plaatsvinden, uitgesteld naar eind maart 2022. Dat meldt organisator Fisa dinsdag.

Na enkele dagen van overleg met de exposanten hebben de organisatoren besloten om de editie van 2022 uit te stellen naar 24 tot 27 maart. Het Vakantiesalon vindt nog steeds plaats in Brussels Expo, maar deze keer in Paleis 1 in plaats van Paleis 3.

"De bezorgdheid van de exposanten en de onzekere epidemische situatie hebben ons tot dit besluit gebracht", zegt Frédéric François, CEO van Fisa. "Bovendien zijn de uitzonderlijke context van een sector die momenteel geconfronteerd wordt met de sluiting van bepaalde landsgrenzen en de complexe commerciële situatie belangrijke factoren die het succes van deze editie op dit moment in gevaar brengen. We wachten dus op een verbetering van de situatie en rekenen op een 100 procent live en 100 procent succesvolle editie in het voorjaar."

Zowel bezoekers als exposanten kunnen er volgens Fisa zeker van zijn dat maart nog steeds een uitstekende maand is om reizen te boeken. "Bovendien reserveren reizigers steeds vaker last minute, waardoor de verplaatsing van de beurs weinig invloed zal hebben op het tijdstip van de boekingen", aldus François.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni