BRUZZ ICE

Volg Core live bij BRUZZ: dit was dag 2

Met headliners als Jungle, The Blaze, Joy Crookes, Jamie xx en Denzel Curry gaan we dag twee van Core Festival in. In het Ossegempark interviewt reporter Maya artiesten en gaat ze mee de dansvloer op bij de verschillende stages. Volg het allemaal live tot 20u.

Dit was CORE Festival 2022. Wij dansen nog enkele uurtjes verder. Tot volgend jaar.

Het publiek gaat helemaal los tijdens het optreden van Jungle. De muziek zit goed en ook de Unionsupporters laten van zich horen. Dat belooft voor de rest van de avond.

Wie plaats wil om te dansen moet naar de NABO-stage, onder de festivalhangers ook wel de boomhut genoemd. Hier kan je dansen tussen de bomen op de coolste stage van heel CORE.

Voor Blackwave zit CORE Festival er al op. En ze vonden het “mega nice” om hier te kunnen optreden. Het ontstaan van de band is dan ook een beetje te danken aan de stad Brussel. Ontdek hier hoe dit hiphopduo ontstond.

Aan de mainstage kamperen al heel wat fans voor het optreden van Denzel Curry. Er is nog even stilte voor de storm, want de jongens zullen hard gaan. We mogen veel moshpits verwachten straks.

Ook in de VIP wordt er goed gegeten. Chef-kok Glen Rameakers van het Brusselse restaurant Humphrey ruilde vandaag zijn restaurant in voor het CORE Festival. Hij maakt er streetfood met een Filipijnse twist. Natuurlijk moest reporter Maya daar ook eens van proeven.

Na een middagje dansen, moet ook gegeten worden. Het eten werd alvast getest en goedgekeurd door onze reporter Maya. Een aanrader: Mission Massala.

De festivalgangers staan klaar voor de tweede dag van het CORE Festival. Desondanks de lange wachtrijen aan de eet-en drinkstandjes, hebben toch enkele onder hen een kleine kater van gisteren. Maar dat houdt hen niet tegen om ook vandaag hun beste dansmoves naar boven te halen.

De band Jungle is momenteel op tournee en daarvoor stoppen Josh en Tom graag even in het prachtige Brussel. Dinsdag staan ze in Vorst Nationaal, maar eerst luiden hun elektronische beats op de festivalweide van CORE.

De Britse Joy Crookes is een veelbelovende singer-songwriter. Ze combineert jazz, R&B, soul en pop. Straks neemt ze het podium in, maar voor het optreden kon onze reporter Maya nog snel enkele vragen stellen.

Meer nieuws uit Brussel
Vooraan op BRUZZ

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?