1655 Yaqine Hamzaoui2

Brussels fotografietalent exposeert tijdens Listen!

JC
© BRUZZ
17/04/2019

De Brusselse fotografe Yaqine Hamzaoui mag tijdens het Listen! Festival haar beelden tentoonstellen in de Sint-Gorikshallen. Ze won de fotowedstrijd van mediabedrijf Vice dat meer dan 250 inzendingen ontving.

"Lost kids"

De naam Yaqine Hamzaoui is ons natuurlijk niet onbekend. De fotografe is een van de middelpunten van de bruisende Brusselse hiphopcultuur, zo hokt ze samen van Martha D'Aro en is ze besties met Blu Samu. Zelfs onze gasthoofdredacteur Zwangere Guy tipte haar vorige maand als een van de Brusselse talenten om in de gaten te houden "want zo wat iedereen in de scène is al voor haar lens gepasseerd."

Vice is het nu eens met die lofzang. Het alternatieve mediabedrijf mag tijdens het Listen! Festival een fototentoonstelling op poten zetten in de Sint-Gorikshallen. Drie plaatsen waren voorbehouden voor hun eigen fotografen, maar het vierde en laatste plekje op de expo werd via een fotowedstrijd toegewezen. Hamzaoui stak meer dan 250 inzendingen de loef af. Haar beelden sieren daarom vanaf 18 april de muren van de hallen.

LISTEN! FESTIVAL 17 > 22/4, verschillende locaties

Lees hier het interview van Bruzz met Yaqine Hamzaoui

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Expo , Yaqine Hamzaoui , fotografie , Listen! Festival , Sint-Gorikshallen

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni