Zwangere Guy en Veerle Baetens spelen hoofdrollen in nieuwe film 'Come Back'

16/08/2023

Brussel kent Gorik van Oudheusden of Zwangere Guy al als rapper en artiest, maar binnenkort maakt hij ook zijn verschijning op het witte doek. In de debuutfilm "Come Back" van Jan en Raf Roosens zal hij te zien zijn als een van de hoofdrollen naast steractrice Veerle Baetens en haar dochter Billie Vlegels.

Concreet speelt Zwangere Guy de rol van Dominiek, de vader van de veertienjarige Ava, vertolkt door Vlegels. Zowel Dominiek als zijn ex-vrouw Naomi - de rol van Veerle Baetens - waren ooit succesvolle techno DJ’s, maar Naomi’s droom om opnieuw door te breken, schudt hun levens door elkaar.

Raf en Jan Roosens regisseerden als duo eerder de succesvolle kortfilms als ‘Rotkop’, ‘Copain’ en ‘White Goldfish’, maar voor het eerst wagen ze zich nu aan een langspeelfilm. Vorige week zijn de opnames gestart en volgens het regieduo verliepen die al goed. "De eerste dagen gingen uitstekend en de speciale dynamiek tussen onze acteurs creëerden al unieke stukjes film", klinkt het. "Hopelijk is de trend gezet voor de rest van de opnames.”

De productie is in handen van Bart Van Langendonck van Savage Film, bekend van onder meer Rundskop, D'Ardennen en De Patrick. Hij werkt daarvoor samen met Rococo, Versus Productions en PRPLE. De opnames voor de film staan gepland tot eind september. In 2024 zal 'Come Back' te zien zijn in de bioscopen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Film , Zwangere Guy , Veerle Baetens , Come Back

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni