Coldplay kondigt vierde Belgisch concert aan

De popgroep Coldplay

De Britse popgroep Coldplay heeft op één ochtend drie concerten in België uitverkocht en kondigt daarom een vierde concert aan. Coldplay zal niet alleen op 5, 6 en 8 augustus 2022, maar ook op 9 augustus 2022 optreden in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Dat meldt Live Nation dinsdag.

Op 8 en 9 augustus treedt London Grammar aan als special guest. Na de vierde show verlaat de popgroep het Europese vasteland en zet Coldplay de 'Music of the Spheres World Tour' verder in het Verenigd Koninkrijk. Het nieuwe album 'Music of the Spheres' verscheen op 15 oktober. De ticketverkoop voor het vierde concert gaat op vrijdag 29 oktober om 9 uur van start via ticketmaster.be. Voor een kaartje tel je 30,80 euro tot 138,80 euro neer.

Eind 2019 kondigden de bandleden aan dat ze niet meer op tournee zouden gaan zolang dat niet op een klimaatneutrale manier kan. Daar hebben ze een oplossing op gevonden. Elk optreden zal volledig op hernieuwbare energie draaien en voor elk verkocht ticket zal de band een boom planten. Ze willen de ecologische voetafdruk van de reizen en de optredens zo laag mogelijk houden.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?