Couleur Café: de beste interviews op vrijdag

© Kevin Van den Panhuyzen
| Dutch Norris op de Blue Stage van Couleur Café

Er is heel wat schoon volk langsgekomen aan onze bus voor een babbel met onze presentatoren. Een overzicht van de beste interviews op dag 1 van Couleur Café.

Kokoroko

Het Londense jazzensemble Kokoroko blies in de namiddag, bij een ondergaande zomerzon de Green Stage omver. Ze hadden daarvoor al bij Bram al laten vallen hoe blij ze met die zon waren, en waren vooral onder de indruk van de gezellige sfeer.

Zwangere Guy

Zwangere Guy bracht heel wat vrienden mee voor zijn show op het hoofdpodium. Enkele uren voor hij de wei deed ontploffen had hij het bij Bram onder andere over de heerschappij van de hoofdstedelijke hiphopscene, en de organisatie van het festival op z'n Brussels.

Dvtch Norris

Dvtch Norris mocht vandaag Couleur Café openen op de Blue Stage. Een thuismatch voor de ingeweken Brusselaar die toegaf dat hij zich in z'n hometown Ekeren steeds minder thuis voelt.

Arp Frique

De Nederlandse bunker Arp Frique waarschuwde de luisteraars bij Margot dat z'n show op de Blue Stage wel eens heftig zou kunnen worden. "Live mag het allemaal wat wilder."

Black Mamba

Black Mamba draait vanavond de laatste plaatjes in Casa Bacardi. Normaal gezien past ze haar sets altijd wat aan het festival aan, maar Couleur Café ligt zo dicht bij haar gewone stijl dat dat hier geen al te grote moeite vergde.

De Sluwe Vos

Nu Couleur Café ook een podium voor techno-dj's heeft, treden die hier wel wat uit hun comfortzone. Maar daar zit de Nederlandse platendraaier De Sluwe Vos niet al te veel mee in. Hij vindt het juist een extra uitdaging.

Xavier Rudd

Xavier Rudd was de perfecte afsluiter van een eerste zwoele avond op Couleur Café. Maar voor hij de Red Stage en omstreken liet wegdromen, maakte hij nog even tijd voor Bram. En dat een goed halfuur voor hij het podium op moest. Wij zijn fan!

Couleur Café 2019

Op 28, 29 en 30 juni neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer. Volg het hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?