Drum & bass concept streamt live vanuit Fuse

© Bredren

De live streams vliegen je dezer dagen om de oren, maar deze willen we je niet onthouden. Het bekende partyconcept Bredren Invites organiseert al jaren drum & bass feesten in Fuse. Vrijdag doen ze dat nog eens over. Voor een lege zaal, maar wel met een op-en-top line-up.

Vier uur lang nemen de deejays plaats achter de booth van Fuse voor een geweldig feestje met een Brusselse look. Zo is Hystatus een Manchester-Brussel samenwerking. Het duo Luke en Darshan zit nu tien jaar in de scene en toert sindsdien Europa rond. Ook Mentality is in de Brusselse underground geen onbekende. Flou en Drama vertegenwoordigen het collectief vrijdagavond.

Brusselaar Joeri Deyaert is als M-Zine ondertussen geen onbekende meer. Hij tekende present op grote events als Star Warz, Rampage en uiteraard Bredren Invites. Hij kondigde ook al enkele nieuwe releases aan voor dit jaar. Wij bieden ons bij deze alvast graag aan als testpubliek!

De hele avond wordt door MC Mush van woorden voorzien. Met vijftien jaar op de teller is dit ondertussen al een oude rot in het vak. Eentje die z’n tong alvast goed onder de knie heeft.

Brendren Invites live vanuit Fuse volg je van 21u tot 1u via de livestream hieronder.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?