Oeps… Door het mooie weer is het weekend wat gaan uitlopen in de week. We beginnen er donderdag al aan en gaan door tot maandag. Dit zijn onze partytips!

Donderdag 15 juni

Koti Sauna @ Camping 58

Gek of geniaal? Terwijl de temperaturen zuiders zijn, kan je op Camping 58 de Finse saunacultuur ontdekken. Het collectief Koti Sauna heeft er een zweethut geïnstalleerd en die wordt feestelijk geopend met een eclectische set van de Finse dj JEHU. Vergeet je niet in te schrijven!

Vrijdag 16 juni

Nose Job x Osàre! editions w/ Upsammy, Elena Colombi, Rick Shiver

Bruzz-dj Rick Shiver en de Britse Elena Colombi slaan met hun respectievelijke labels Nose Job & Osáre! editions de handen in elkaar voor een gratis feest in de Beursschouwburg. Voor de gelegenheid nodigden ze ook nog de Amsterdamse Upsammy en het Brusselse feministische collectief Psst Mlle uit om deze killer line-up compleet te maken.

????? ?? ????????? w/ Leo Palayeng (UG/Nyege Nyege), Fresh Nunas & SebCat

Rebel Up is dé referentie voor sounds uit de global underground. SebCat en z'n kompanen zetten het weekend in met een flinke dosis afrovibes en de special guest van de avond is de Ugandese dj/muzikant Leo Palayeng die eigenhandig het genre 'acholitronix' leven in blies. Hoe dat precies klinkt ontdek je vrijdagavond in Antidote.

Zaterdag 17 juni

Le Réservoir bar invites FRESH & FRIENDS

Fresh Nunas is een Mozamibikaanse dj en Bruzz ICE resident die na een rijke dj-carrière in New York nu de Brusselse dansvloeren onveilig maakt. Zaterdag nodigt hij wat vrienden uit voor een avond vol afrotropische sound in Le Réservoir Bar.

Freshman bxl - Heatwave Edition

Op de events van Freshman.bxl passeert de crème de la crème van de volgende generatie Brusselse hiphopartiesten. Voor deze gratis heatwave editie met concerten, dj-sets, een open mic & een expo verhuizen ze naar jeugdcentrum Cube in Sint-Gillis. Onder andere Dri$-i, Xcusemee & Petit Bison sieren de affiche.

Saintklet presents: 'St.Karnage'

Met het event St.Karnage wil Saintklet rappers, dansers, dj’s, streetwear designers & graffiti artiesten samenbrengen en zo een plek creëren die de Brusselse urban style in haar vele facetten belichaamt. Breng je spraycans of bars mee en neem deel aan de open mic of de participatieve mural! Of je kan ook gewoon komen kijken,shoppen, luisteren of dansen.

Zondag 18 juni

Woodpecker invites DC Salas Birthday

De Brusselse nightlife veteraan DC Salas viert zijn verjaardag met een gratis open air aan de Woodpecker in het Warandepark. Feliz cumpleaños, Diego!

Maandag 19 juni

Monday Sessions at Café Central

Je bent nog niet uitgefeest na het weekend en het mag al eens wat harder en donkerder klinken? Zoek niet verder & maak kennis met de Monday Sessions, een redelijk nieuw & gratis concept dat tweewekelijks Café Central op stelten zet.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Muziek , Ice , Nose Job , Beursschouwburg , Saintklet , woodpecker , Café Central , Camping 58

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni