Trendy

Gailors partytips: Poelaert Open Air en mode meets hiphop

06/05/2022

TRENDY • ARTE x NOT IN CLUB • PARIS 6 MAY + BRUSSELS 7 MAY

Het grootste Belgische hip hop-partyconcept en een van de coolste kledingsmerken slaan de handen in elkaar. Een historisch moment dat uiteraard gevierd moet worden en dat doen ze met maar liefst 2 parties. Vrijdagavond is het in Parijs te doen, morgenavond kan je deze bijzondere samenwerking samen met hen vieren in de Not in Club.

Je kan dus voor een Trendy x Arte marathonweekend gaan en een Parijs-Brussel aller-retour doen, of je wacht gewoon tot het feestje van morgen.

Tickets zijn hier verkrijgbaar: https://xceed.me/fr/world/events/all/all-events/channel--trendy?fbclid=IwAR1vT0hs-Nb_LrIVyYWddg-dNVVghKIng4b7ELc8eBZbx95fkQMGrfbTxz8

Datum: vandaag + zaterdag

Tijdstip: 23:00-05:30

Poelaert Open-Air • Play Label Records

It’s getting hot, everybody is looking hot en dat betekent dat het weer tijd is voor het open air-seizoen. En de Poelaert Open-Air van Play Label Records is ook weer terug van weggeweest. Strakke lineup met DJs Alia, Bibi Seck, BRUZZ resident Mambele en nog meer. Tien (!) uur lang kan je dus met een prachtig zicht op Brussel gaan feesten op het Poelaertplein. De toegangsprijs is €5,00, maar Play Label is zo gul om voor deze prijs een gratis drankje erbij te schenken. Voor de rest moet je je 'food & drinks' voor eigen rekening nemen, maar je kan er dus ook ter plekke eten.

Voorverkoop tickets: tinyurl.com/Poelaert-Presales

Datum: vandaag

Tijdstip: 13:00-23:00

Denzel Curry | Ancienne Belgique

Denzel Curry zit ondertussen aan zijn 5de studioalbum ‘Melt My Eyez See Your Future’. En al is dat album rustiger dan gewoonlijk, voor Denzel neemt dat niet weg dat hij ongelooflijk veel rage en energie op het podium heeft. En jij kan dat allemaal vrijdagavond gaan aanschouwen in de AB. Het voorprogramma wordt én door een van zijn Florida beschermengelen genaamd playthatboizay geserveerd, maar ook door onze eigen Belgische trots Yung Mavu. Van begin tot einde dik feest dus.

Tickets: https://nl.livenation.be/show/1359970/denzel-curry/brussels/2022-05-06/en

Datum: vandaag

Tijdstip: 19:00-23:00

Loop Sessions Brussels #15

En ondertussen zit Loop Sessions aan haar 15de editie. Loop Sessions brengt beatmakers samen onder één dak voor muziekproductie maar ook vooral om te netwerken. Wat is het concept? Deelnemers hebben een paar uur de tijd om hun creatie in elkaar te puzzelen. De eerste die arriveert, pakt de plaat uit de bijgeleverde krat. Als de tijd om is, zetten ze de luidsprekers aan en mag je jouw productie delen met de rest. Het hele gebeuren wordt gehost door avondprogrammatie-DJ en host John Parm. Dit Brussels event dat in de VK plaatsvindt haalt de mosterd uit BeatBrasilis, een wekelijks evenement dat plaatsvindt in de Casa Brasilis in Sao Paulo, Brazilië. Wil je dit allemaal meemaken, of wil je gewoon DJ Sets, een vinyl market, workshops en meer meepikken, dan kan dat dus bij Loop Sessions Brussels.

Datum: zondag

Tijdstip: 12:00-20:00

Opening night | KFDA22

Het KunstenFestivalDesArts is weer terug. Elke vrijdag- en zaterdagavond nemen internationale en Brusselse artiesten de programmering in het Kaaitheater/Kaaicafé/Festivalcentrum over met 6 avonden aan leuke parties, concerten en DJ sets. De line up bestaat vooral uit artiesten uit de queer gemeenschap ter ere van de Belgian Pride, vrouwelijke artiesten uit de hip hop scene, opkomende en gevestigde waarden uit de experimentele muziek, afrobeat, house, en meer. Dit kan dus gaan van live optreden van Keniaans-Oegandese rapper MC Yallah op de dope beats van Debmaster tot DJ-sets van lokale helden zoals WuTangu, Kappen en Liyo.

Oh ja, en alle concerten en events zijn helemaal gratis. Alle info vind je terug op https://kfda.be/en/festivals/2022-edition/programme/concerts-nightlife/

Datum: morgen

Tijdstip: 23:30-05:00

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Muziek , Ice , brussels , party , nightlife , open air , Festival

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni