Lang leve het Brusselse nachtleven: vijf partytips voor dit weekend

© BRUZZ
| Bloody-Louis

De Brusselse nachtraven slaan een zucht van verlichting. Vanaf vandaag worden dance moves weer aangescherpt, razen de beats opnieuw door de speakers en verblinden stroboscopen weer heel even je netvlies. Lang leve het nachtleven! Gailor selecteert voor ons 5 tips om het weekend met de handen in de lucht door te brengen.

Trendy Lovers Edition

Vrijdag is de nomadische club met de ironische naam “Not in Club” terug van weggeweest. Wat is dat? Een club die breekt met alle clichés van hoe een club wordt gerund. Zo kan je in jouw mooiste trainingspak komen, heb je geen lastige buitenwippers en krijg je leuke thematische evenementen, met een mood alsof je op een houseparty bent!

Oh ja, en over thema’s gesproken, voor de heropening luidt het hip hop-concept Trendy de speciale Lovers edition in. Zeker de moeite waard dus. De laatste tickets zijn nog beschikbaar, dus wees snel!

Not In Club
Leuvensesteenweg 24, 1210 Sint-Joost-ten-Node

c12.jpg
© Jeremy Gérard

C12 Reopening weekend: NITE 013 + 014

De timing kon niet meer perfect zijn. Februari is ook de birthday month van C12! Vier jaar bestaan ze intussen en zij hebben dus meer dan alleen de heropening van de clubs te vieren! C12 organiseert een Reopening weekend met op het programma: NITE 013 op vrijdag en 014 op zaterdag. Dit weekend is het dus ook in de Hortagalerij te doen.

C12
Grasmarkt 116, 1000 Brussel
Entrance / night : 15€
Only cash at the door
21+

bloody.jpg

Bloody Louis: Air9

Heropenen betekent voor de Bloody Louis een nieuw feestconcept: Meet Air 9! Franse rap wordt alleen maar populairder hier in ons land, en de Bloody heeft dat zeer goed opgepikt. Vanavond neemt de organisatie van de nachtclub zelf het openingsfeest voor haar rekening. Verwacht muziek van Ninho, SCH, Damso en nog veel meer! De show is het uitverkocht, maar wie weet vind je iemand die tickets doorverkoopt.

Bloody Louis
Louizalaan 32, 1050 Elsene

Mirano buiten
© Mirano

Mind Invites: Rampue

De iconische club Mirano is ook terug van weggeweest! Ook zij heropenen vanavond, en feestconcept MIND presents organiseert! Sowieso een even muzikale als visuele ervaring, met hun waanzinnige visuals en lightshow. En deze keer presenteren ze Rampue, een DJ die eerder al dansvloeren in Londen, Istanbul en Berlijn deed daveren.

Mirano
Leuvensesteenweg 38, 1210 Sint-Joost-ten-Node
22.00 - 05.00
21+
Regular Tickets 10€
Door 15€

Fuse
© Fille-Roelants
| Fuse

Fuse Opening Weekender

En jouw favoriete club in de Blaesstraat opent ook haar deuren vanavond! Fuse opent uiteraard de 2 rooms! Online kan je geen tickets meer kopen voor vanavond en ook niet voor morgenavond. Maar ze waren genereus genoeg om aan de kassa nog een paar tickets te verkopen, dus voor de late ones die nog geen ticket hebben bemachtigd: COME EARLY! En anders kan je nog steeds terecht bij Ticketswap.

Tickets: fuse.be/opening-weekender

Fuse
Blaesstraat 208, 1000 Brussel

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?