Lauryn Hill versterkt line-up Couleur Café

© Eddy Rissling via Wikimedia
| Lauryn Hill in 2014

Couleur Café kondigt enkele nieuwe namen aan op de affiche van de 30ste editie van het festival. Lauryn Hill, onder meer bekend van hiphopgroep The Fugees, treedt zondag op. Craig David staat zaterdag op het podium. Dat maken de organisatoren van het festival bekend.

Sean Paul werd vorige week aangekondigd, vandaag is het de beurt aan drie andere artiesten. De Grammy-genomineerde rapper Joyner Lucas heeft al studio's gedeeld met Eminem en Chris Brown en staat op 29 juni voor de eerste keer op een Europees podium. Diezelfde dag staat r&b-icoon Craig David op het podium met zijn TS5-project, waarin hij r&b met dancemuziek mixt.

We weten nu ook wie Couleur Café op zondag 30 juni mag afsluiten. Die eer komt aan (voormalige) superster Lauryn Hill toe. Zij werd eerst bekend als zangeres van hiphopgroep Fugees, met hits als Ready or not. Haar debuutplaat als soloartieste The Miseducation of Lauryn Hill, intussen ruim twintig jaar oud, werd vervolgens bijna 20 miljoen keer verkocht.

De affiche van Couleur Café begint steeds meer vorm te krijgen. Vrijdag staan onder meer Zwangere Guy, Sean Paul, DVTCH NORRIS en Kokoroko op het podium in het Ossegempark. Zaterdag is het de beurt aan Tamino, Hamza, Joyner Lucas en Craig David. Zondag staan concerten van Goran Bregovic, Tiken Jah Fakoly en Cat Empire op het programma.

Couleur Café 2019

Op 28, 29 en 30 juni neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer. Volg het hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?