Listen Festival 2024: feesten van Brussel-centraal tot de kerk van Laken

© BRUZZ
21/11/2023

Ook volgend jaar zal Listen zes dagen lang de Brusselse feestgangers verwennen met concerten en clubnachten op de meest unieke locaties: van de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Laken tot de vertrekhal van Brussel-Centraal. Dinsdag lanceert het festival een eerste deel van zijn line-up.

Listen gaat er prat op de hele waaier aan sub-genres binnen de elektronische muziekscene te laten zien: van Hip-hop tot House en Techno. Daarvoor wordt tussen 26 en 31 maart een breed scala aan lokale en internationale artiesten uitgenodigd: van de zwepende ritmes van Blck Mamba tot Lefto's mix van rap, jazz en elektronica.

Onder meer Nala Sinephro, AliA B2B Le Motel, Bitter Babe, CJ Bolland B2B Nosedrip, VTSS, LSDXOXO, George Riley, Deli Girls, Hector Oaks, Emily Jeanne, Crystalmess, Ikonika, dBridge, Donia, Bona Léa en DC Salas staan alvast op het programma. Zij zullen het beste van zichzelf geven op iconische locaties als Flagey, het station Brussel-Congrès, Buda BXL, Bozar, Botanique, AB en de Fuse.

De hoogtepunten zijn ongetwijfeld het feest in de stationshal van Brussel-Centraal met Young Marco en een concert in de kerk van Laken met Marina Herlop en Lucinda Chua. Ook staan een driedaags feest in het afgesloten trein/metrostation Brussel Congrès en een 36 uur durend rave met partners Spek en Gay-Haze in Buda-Bxl op het menu. Tickets voor de verschillende events van Listen 2024 gaan op 5 december in verkoop.

bf3bdce9-45listenfestivalexports402.jpg

| Listen Festival in Brussel.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni