Al voor de derde keer organiseren we eind januari de Week van de Belgische Hiphop. Je hoort op BRUZZ radio de beste hiphop, soul en R&B uit eigen land. Vrijdagochtend is niemand minder dan Coely live te horen op BRUZZ. Luister daarna tussen 10u en 18u naar jouw 100 favoriete platen in de HIPHOP 100 en maak kans op massa's concerttickets.

Vorig jaar palmden STIKSTOF en Zwangere Guy de top 10 bijna eigenhandig in. Enkel ’t Hof van Commerce, Stromae, Starflam, Roméo Elvis, Brihang en Damso wisten de ZG-keten toen te doorbreken. Benieuwd wie dit jaar aanvoerders van de lijst worden? Kijk of luister vanaf 10u en kom straks rond iets vóór 18u de ultieme nummer één te weten.

Iets gemist?

De hele week lang kwam talent van eigen bodem langs op de BRUZZ-redactie voor een livesessie. Herbekijk de songs van onder andere Yellowstraps, Cedje, Drea Dury, Bryan MG, Spreej, Shaka Shams en Coely op ons Youtube-kanaal.

Week van de Belgische HipHop 2023

Voor de derde keer organiseert BRUZZ de Week van de Belgische Hiphop. Nog tot 5 februari ligt onze focus op Belgische hiphop, R&B en soul.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni