Luister naar de beste muziek van 2022 op BRUZZ radio en win een bon voor de sauna

29/12/2022

Op 31 december zetten Robbe, Celine, Gailor en Gunnar de laatste dag van het jaar goed in met de beste muziek van 2022. En ze spekken hun radioshow met de meest opmerkelijke en grappigste momenten van het afgelopen jaar en je maakt kans op een grote prijs.

Stromae die plots een zangstonde start in het Franse tv-journaal, een nieuwslezer die bij het lezen van coronacijfers een hoestbui krijgt of Zwangere Guy die zijn maatje Lander Gyselinck in z’n hemd zet op de radio… We duiken er terug in op 31 december. Ook met de beste muziek, livesessies en interviews van de voorbije twaalf maanden. Luisteren dus van 8 uur tot 19 uur.

Je kan die dag ook een grote prijs winnen, want we spelen de hele dag de Quiz van 2022. De beste spelers maken kans op een bon voor de sauna ter waarde van 250 euro.

Daarna starten onze dj’s de party al op. Vier je met vrienden thuis? Zet je radio dan op voor de beste, Brusselse partymuziek! Tot 9 uur ’s morgens zorgen zij voor de beats en breaks op je eigenste houseparty.

  • De Grote BRUZZ Eindejaarsshow: met Robbe, Celine, Gailor en Gunnar vanaf 8 uur op BRUZZ radio of live te volgen op deze pagina
  • BRUZZ DJ’s NYE Party vanaf 19 uur op BRUZZ radio of via BRUZZ online.

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni