© Kevin Van den Panhuyzen | Martha Da'Ro op de Blue Stage op Couleur Café (archiefbeeld).

Martha Da'ro kaapt talentprijs weg: 'Erkenning doet goed'

LD, TDN
© BRUZZ
14/11/2019

Zwangere Guy slokte woensdagavond op de Elektropedia Awards zowat alle prijzen op. De enige andere artiest die meer dan één keer bekroond werd, luistert naar de naam Martha Da’ro. "Het is leuk dat ik mensen raak met mijn muziek. Zelfs al bracht ik nog maar twee tracks uit."

Het alter ego van actrice Martha Canga Antonio uit de film Black versloeg andere aanstormende talenten in de categorie 'Fresh on the Scene', terwijl haar producer Willem Ardui (blackwave) de titel van Best Producer opgespeld kreeg voor het nummer Sugarman.

"Elke artiest vindt het leuk om erkenning te krijgen. Je bent namelijk voortdurend bezig met muziek, deelt je emoties en dan is het leuk dat je mensen raakt met je muziek. Het gaat heel snel, want ik bracht eigenlijk nog maar twee tracks uit. Maar ik beloof jullie dat mijn EP snel uitkomt", zei Martha Da'ro woensdagavond aan BRUZZ.

Verscheidenheid

"Ik vind dat België qua verscheidenheid in artiesten, genres en muzikale achtergronden dit jaar beter vertegenwoordigd is. Het was ook leuk om zoveel vrouwen genomineerd te zien worden in mijn categorie. Zolang er maar balans is", aldus de voormalige frontvrouw van Soul'Art.

Martha Da'ro kwam op de Elektropedia Awards veel artiesten tegen met wie ze wel zou willen samenwerken. "Maar als ik één iemand moet kiezen, dan toch Frenetik. Dat is een opkomende Brusselse rapper, die in zijn eigen wereldje wat leeft. Hij doet het heel goed."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel, Muziek, Red Bull Elektropedia Awards, Martha Da'ro

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie