Nieuwe nachtclub LIFT opent vrijdagavond de deuren

© BRUZZ
22/12/2023

Op de Werkhuizenkaai aan het kanaal opent vrijdagavond de nachtclub LIFT. Met een oppervlakte van 1.360 m2 en een capaciteit van 2.000 personen – vergelijkbaar met de Carré in Willebroek – wil de nieuwe club de sfeer van Ibiza en Miami naar België brengen.

Met een tiental professionele dansers, vuurspuwers en een bewegend plafond belooft het een spetterend feestje te worden aan het kanaal. Al werd niet aangekondigd welke artiesten of dj's optreden. Er is ook een grote VIP-ruimte voor zij die wat meer luxe willen. Om geluidsoverlast te vermijden werden overigens dubbele betonmuren en geblindeerde veiligheidsdeuren geïnstalleerd.

Oprichter van het concept is Olivier Da Silva, geen onbekende in het Brusselse nachtleven. Hij was eerder al de drijvende kracht achter Fiesta Bar, dat later werd omgetoverd tot de bekende feesttent Fiesta Club, maar hij zat ook achter ook Fiesta K-Nal en Fiesta Louise. Hij wil van Brussel "niet enkel de administratieve maar ook de feesthoofdstad van Europa" maken, zei hij bij de bekendmaking in 2022 aan BRUZZ. "We dromen van het niveau van de grote clubs van Ibiza, Miami, Berlijn of Saint-Tropez."

De deuren openen om 22 uur.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Muziek , the lift

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni