Februari is een partymaand. Zo viert Kiosk Radio dit weekend hun vijfde verjaardag met heel wat b2b’s op een unieke locatie. De tickets zijn hopeloos uitverkocht, maar als je nog een ticketje wil bemachtigen, kan je aan de deur aanschuiven en hopen dat je bij de eerste vijftig bent. Maar er zijn uiteraard alternatieven en daar heeft BRUZZ een selectie van gemaakt.

VRIJDAG 10 FEBRUARI

RITMO RITMO @ Antidote | #5 | W/ Poppy

Voor de vorige editie staken ze even Het Kanaal over om Londen onveilig te maken, maar nu keren ze terug naar hun homebase Antidote in Anderlecht. Ritmo Ritmo laat je dansen op housemuziek met invloeden van breaks, disco en techno. Voor deze editie hebben ze Poppy als headliner gestrikt, die een all vinyl set draait en een voorliefde heeft voor Italiaanse house uit de 90’s. Daarnaast zorgen ook residents Lee Beration, Isaias, Coral Mambo en Mello voor een dikke boîte. Geen voorverkoop nodig, aan de kassa betaal je €5.

♬ OH YES ! • 90’S Mega Hits Only ! ♬

Heimwee naar de 90s en de 00s en zin om mee te kwelen met hits van toen? Dan moet je deze vrijdag naar OH YES! In de Mirano. Niet enkel de hits, maar ook de bijbehorende clips worden on big screen afgespeeld. Tickets kosten €12 en kan je kopen via deze link.

ZATERDAG 11 FEBRUARI

CLUB☻RUGIR➞@antidote

Antidote is de place to be dit weekend, want ook het Rugir-concept heeft hier haar thuishaven. Verwacht je aan house met invloeden van jungle, bass, techno, breaks en veel meer. Kom mee bouncen op de sets van Erykah, Umami, Abdance en Elle Ove. De inkom werkt volgens het pay what you can prinicpe.

Palart Festival ✦ Grotte Gustaaf Guidon

Een festival in februari? Wees maar zeker! Het Palart Festival brengt verschillende disciplines en artiesten samen. Denk aan een rijkgevuld programma met concerten, dj-sets, workshops, expo maar ook nail art en zeefdruk. De avond start om 18u met een audiovisuele performance van Mazarine en eindigt pas bij het krieken van de dag met dj-set van de Palart crew. Alles vindt plaats in de Grotte de Gustaaf Guidon in Anderlecht. De capaciteit is beperkt, dus kom zeker op tijd als je erbij wil zijn. Voor de inkom betaal je een vrije bijdrage, je haalt best eerst wat cash af aan Sint-Guido.

Club Paradiso presents: Miguel Angeles ✧ Ecstasya ✧ ewa awe ✧ Dj Würm ✧ DJGARBAGE

Het is een fenomeen dat steeds vaker voorkomt, een immersieve clubavond waarbij ook de scenografie een rol speelt. Zo zien ze het ook bij het label en Club Paradiso. Ze stellen een curieuze en experimentele line-up samen, die een breed publiek aanspreekt. Zaterdag nemen ze tussen 21u en 3u de Recyclart over. Als jij er ook wil bij zijn, kan je een ticketje kopen via deze link.

MA JOLIE 2023 OPENING • MIRANO • SAT. FEBRUARY 11th

Girls and ladies unite! Het urban concept Ma Jolie legt de focus volledig op vrouwen. Dj’s Madelina, Triciaa (die je misschien herkent van haar deelname aan Temptation Island) en Mk nemen de decks over in de Mirano. Een ticket kost €10 en is te verkrijgen via deze link.

ALL WEEKEND

schiev festival 2023

Het hele weekend kan je in de Beursschouwburg terecht voor het schiev festival. Drie dagen lang kan je er de beste Brusselse muziek ontdekken. Een ticket voor vrijdag- en zaterdagavond kost je €16 en kan je via deze link kopen. Op zondag loop je gratis binnen voor een markt waarop tal van Brusselse labels vertegenwoordigd zijn en ook nog eens voor een streepje muziek zorgen.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni