Iedereen weet intussen dat er maar één belangrijk event is dit weekend, de Brussel Helpt Spaghettislag, uiteraard. Niets beter dan een heerlijke (veggie)bolo na een avondje stappen, maar natuurlijk ook geen beter fondke. Als katerfood of als fondke? Wij hebben de bijpassende partytips voor jou!

VRIJDAG 25 NOVEMBER

Bxl underground @ Antidote

Dj’s Chubbz en Flou richtten samen het label BXL UNDERGROUND op, waarbij muziek met een stevige bass het centrale uitgangspunt vormt. Genres als UK garage, breakbeat en jungle vormen voor hun la base. Vrijdagavond vergezelt dj Drama van het collectief Mentality hen achter de draaitafels. Jij bent natuurlijk ook welkom.

Slagwerk: TDJ / felicita / Money Lang / Femi

Slagwerk is in verschillende facetten van het nachtleven actief: ze organiseren events, ze brengen releases uit op hun eigen label en ze vormen ook een platform voor digitale artiesten. Ze passeerden dit jaar al in verschillende steden, maar ze eindigen het jaar in hun hometown Brussel. Met op de line-up opkomend en gevestigd talent uit binnen- en buitenland. Klaar voor een experimentele en trancy trip in Recyclart? Dan koop je best al in voorverkoop een ticket voor €10 via deze link.

Soulful Sessions - 5Y at Fuse w/ Tama Sumo & Lakuti

Tijdens de laatste drie maanden van 2022 vieren ze bij Soulful Sessions hun vijfde verjaardag met een 5 Year Anniversary Tour: 5 steden, 5 events. Voor hun derde stop strijken ze neer in Brussel, en meer bepaald in danstempel Fuse. Ze halen Tama Sumo & Lakuti, Panorama Bar residents die hun passie voor house muziek delen, naar de Blaesstraat. Ook Brusselaars Alfred Anders en Cosmic Records (Bass Toast & Toolate Groove) vervoegen de line-up. Een ticket kan je voor €16 op de kop tikken via deze link.

ZATERDAG 26 NOVEMBER

ANTITAPAS MOVE THE NIGHT

Al sinds 2009 zorgen de Antitapas Nights voor een perfecte weerspiegeling van het diverse Brusselse nachtleven. Verwacht je aan een soort mini indoor festival in Studio CityGate met gratis eten, performances en ateliers. Muziek mag natuurlijk ook niet ontbreken, all night long kan je genieten van live optredens en dj-sets en dat op drie verschillende stages. Ook BRUZZ ICE Residents Mambele en Dj Nunas kan je er aan het werk zien. Loopt het water je al in de mond en klinkt het al als muziek in de oren? Koop dan een ticketje via deze link.

Breaxx x Brussels Bassed w/ LMajor (UK) & Nancy June (UK)

Vrijdagavond jouw portie bass gemist óf net zin gekregen in meer? Goed nieuws, want er is meer! Zaterdag bundelen Breaxx en Brussels Bassed de krachten en brengen ze een avond vol breakbeat en bass music. Afspraak in de kelder van de nieuwe hotspot Reset. Een presale ticket kost €10 + fee en koop je hier, aan de kassa betaal je €15.

ILLEGAAL Feestje with Nyege Nyege & Rebel Up @ Buda Bxl

Brasserie Illegaal, Nyege Nyege, Rebel Up en Tropical DJipsies organiseren samen een feest waarvan ze beweren, dat we in 2037 er met Kerst nog over gaan spreken. Twee zalen, een binnenkoer, vuurshows, lives, dj-sets, hapjes en uiteraard ook drankjes. Klinkt alvast veelbelovend! Niet te missen, en ook niet te laat beslissen, want vol = vol! Welkom vanaf 20u in Buda Bxl, voor de inkom betaal je een vrije brijdrage.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni