De herfst is officieel van start gegaan en in partyland betekent dat: bye bye open airs, hello cosy clubavonden.

VRIJDAG 22 SEPTEMBER

From Athens to Brussels with love ♡ Beursschouwburg

De afstand tussen Brussel en Athene wordt op vrijdagavond gereduceerd tot nul kilometer. Het feestconcept From Athens to Brussels with Love wil de muzikale band tussen Athene en Brussel verstevigen en dat doen ze deze keer in de Beursschouwburg. Met op de line-up: DJ Loser, Miss Trouli, Alex Sourbis en Bora Bora. Een ticketje naar Griekenland is te koop aan de deur en kost slechts 10 euro.

Waffles & UKG - BARBRA

Waffles & UKG heeft intussen al enkele edities op de teller staan. Tijdens de events wordt er volop 2-step en UKG door de boxen gepompt. Voor deze editie laten Baka g, Chubbz, Flou, Drama, Ensarr en Chris Youké de vloer van Barbra daveren. De inkom is gratis en er worden uiteraard ook wafels geserveerd.

21am @ Café Belga

Het partyconcept 21 AM legt de focus vooral op afrobeats, hip-hop, baile funk, dancehall en alles wat daar bij aanleunt. Voor deze editie trekken ze naar Café Belga aan Flagey. De sounds worden aangeleverd door Ravi Bongo, Ice T, Danga en Cuuurtis. Meedansen kan volledig gratis.

ZATERDAG 23 SEPTEMBER

Vunzige Deuntjes Brussel - Plein Publiek BXL

Zaterdag trekt het partyconcept Vunzige Deuntjes opnieuw naar Plein Publiek. Klaar om de heupen los te gooien op hiphop, r&b en dancehall-deuntjes? Dj's Masai, Shann b2b Nayla, MELV!EE en Audiowave zijn dat alvast wel. Zij worden vergezeld door MC Rim, die heel de avond host. Kriebelt het al? Tickets zijn te koop via deze link.

Rave & Pyjama #2 🌙 - FREE EVENT

Een pyjamaparty in de club? Yes, zaterdag wordt in The Maze geraved in pyjama. Dj's aza, Sonø, Maxux, Insolence en Xtossy zorgen tot in de vroege uurtjes voor hardgroove, hardtrance, techno, acid en psy. Haal die nachtjaponnen en slaapmaskertjes maar boven. De inkom is volledig gratis.

K4 & FRIENDS - BARBRA

K4 is een collectief dat al uit vier friends bestaat en zaterdag komen daar nog meer friends bij. Ze nodigen ChillJ, Eijun en Petit Bison uit om hen tussen 21 uur en 3 uur te vergezellen achter de decks van danscafé Barbra aan de Beurs. Buiten is het al wat frisser, maar daarbinnen ça va faire chaud! Bij deze behoor jij ook tot de friends en mag je gewoon binnenwandelen zonder daarvoor te moeten betalen.

ZONDAG 24 SEPTEMBER

Matinée - Beeldenstorm

Iedere laatste zondag van de maand strijkt het Matinée-concept ergens in onze stad neer voor een brunch met slow music, om even tot rust te komen en de drukte van de stad te vergeten. Vanaf 10 uur ben je welkom bij Beeldenstorm in Anderlecht voor een acht uur durende ambient jam. Tussen 10 uur en 13 uur kan je deelnemen aan een open ateliersessie voor keramiek. Voor de inkom wordt een vrije bijdrage gevraagd, daar zit de brunch bij inbegrepen. Feel free om een boek, kruiswoordpuzzels, dekentjes, kussens, speelgoed, of iemand of iets waarmee je graag je zondag spendeert, mee te nemen.

Electronic Garden

Open air season is over, maar voor de organisatoren van Electronic Garden nog niet. Zij trekken zondag naar het Warandepark voor een acht uur durende open air met op de line-up: Amare, Souldust, Mombo en Manudemars b2b J-Lowkeys. Het startschot wordt om 14 uur gegeven.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni