Partytips: carnaval en memorial party voor Allee du Kaai

AS
24/02/2023

Het wordt een relatief rustig weekend op feestvlak, maar op onderstaande plekken kan je nog terecht voor een dansje òf een traantje.

VRIJDAG 24 FEBRUARI

21 AM X PLEIN PUBLIEK 2nd EDITION

Zware werkweek achter de rug? Nood om de heupen los volledig los te gooien? Dan moet je deze vrijdag richting Plein Publiek! Het partyconcept 21 AM doet er een takeover. Ze leggen de focus op afrobeats, hip-hop, baile funk, dancehall en veel meer. Make Shakira proud tijdens de sets van Beba storm, Kvier en 21 Soundsystem. Voor een presale ticket betaal je €10 via deze link.

????? ????? ·??? ???? ·???? ???? ·ℜ?? ·?? ???????? ·????

Het partyconcept Local Slang is aan een tweede editie toe, en dat verdient een spicy mix van lokale en internationale dj’s. De Franse producer Siu Mata zakt voor de gelegenheid af naar La Tricoterie in Sint-Gillis en wordt vergezeld door Ojoo Gyal, TOGO, RUF en Dj Takeaway. Om mee te feesten, tel je voor middernacht €12 neer, na middernacht is dat €15. Opgelet: de inkom kan je enkel cash betalen.

ZATERDAG 25 FEBRUARI

ALLEE DU KAAI MEMORIAL PARTY

RIP, Allee Du Kaai. De iconische plek moet wijken voor een park. Maar vooraleer alles platgegooid wordt, wordt er nog een waardig afscheid voorzien. Kom nog een laatste keer boîten en herinneringen ophalen tijdens een 12-uur durende Memorial Party. De line-up is handpicked door de vrijwilligers en is een mix van artiesten die gelinkt zijn aan DAKH, Allee Du Kaai & Toestand maar ook random artiesten die ze waarderen. Het feest start om 19u, dus je weet wat te doen: come early, stay late! Als je tot in de vroege uurtjes blijft, kan je nog aansluiten op de koffietafel van 9 tot 12 uur. Voor de inkom betaal je een vrije bijdrage, de richtprijs ligt rond €10.

ANTITAPAS COLOR THE NIGHT

De Antitapas Nights willen een perfecte weerspiegeling zijn van het diverse Brusselse nachtleven en dat doen ze door een soort van mini indoorfestival te organiseren. Zaterdagavond kan je in Studio CityGate terecht voor concerten, dj-sets én gratis eten. Deze editie staat volledig in het teken van carnaval, dus kleurrijke en crazy vibes verzekerd. Je mag ook verkleed gaan trouwens! Een ticketje kan je enkel nog aan de deur fixen vanaf 21 uur.

La Cabane | Crevette Records • Albee, Alfred Anders, Nina Welch, Vitesse

Van de platenwinkel straight naar de club! Crevette Records organiseert een allnighter in La Cabane met een pak verse platen en een 100% Brusselse line-up: Alfred Anders, Albee, Nina Welch en Vitesse. Een ticketje kan je op voorhand kopen via deze link.

ALL WEEKEND

Les Nocturnes Magnetic Flow

Deze experience is al een tijdje aan de gang, maar zeker de moeite om die nog eens te vermelden! Magnetic Flow is een unieke ervaring waarbij technologie en kunst hand in hand gaan in de vorm van lichtinstallaties. En onder kunst valt uiteraard ook muziek. Tijdens de nocturnes op vrijdag- en zaterdagavond blaast lokaal dj-talent tussen 19 uur en middernacht extra leven in de installaties. Op vrijdag doen Bendrik en Coline Cornélis dat, zaterdag is het de beurt aan Azo en Stonded Apes. Geen betere locatie dan het oude industrieterrein van LaVallée. Een ticketje koop je hierzo.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni