Partytips: op het dak, in de open lucht of in het heelal? Jij kiest!

AS
01/06/2023

De maand juni is aangebroken en dus loert de zomer nu wel echt om het hoekje! Op partyvlak uit zich dat in meer rooftops, openairs en (zon)dagevents! Wij hebben voor jou een selectie gemaakt ?

VRIJDAG 2 JUNI

Heartbroken w/ Physical Therapy, Why Be, Liyo & nevrland

Time to get in your feelings, wel voor de laatste keer dit seizoen. Heartbroken neemt vrijdag L'Imprimerie over met iconische headliners Physical Therapy en Why Be. Residents Liyo en Nevrland zorgen voor de warm up en de cool down. Ticketje scoor je via Resident Advisor.

DIE YOUNG® • TANA FLOW • YOUNG FRESH • NOAH • HOSTED BY MILLI

Bij het Die Young concept gaan ze voor een one-of-a-kind experience, waarbij de dj, Boiler Room gewijs, in het midden van de zaal staat. Voor deze editie vind je Youngfresh, Noah en BRUZZ ICE dj Tana Flow pal in het midden van de Mirano terug. Wil jij ook mee rond de dj dansen? Koop dan een ticketje via deze link.

Les Apéros LaVallée / Memo Pimiento + Rebel Up Seb Cat + moli del tro "La Tumbia" release party

Los Mohanes releasen een vers album en dat moet uiteraard gevierd worden! Het label moli del tro nodigt ter gelegenheid Mem Pimiento en SebCat van Rebel Up uit voor een tropical apero in LaVallée. Ideaal voor bij dit zomerse weertje! Voor de inkom betaal je een vrije bijdrage.

ZATERDAG 3 JUNI

RITMO RITMO 1st Birthday - W/ Catalina, Coline Cornélis & Feel Fly

Hoera! Het Ritmo Ritmo partyconcept bestaat 1 jaar! Als feestlocatie kozen ze voor LaVallée in Molenbeek, waar het feestje tegen 18u kan starten in open lucht, en nadien tot in de vroege uurtjes binnen kan worden verdergezet. Bij een verjaardagspartijtje hoort natuurlijk ook een feestelijke line-up: Coline Cornélis, Catalina (die je kent van BRUZZ ICE) en Feel Fly verwennen je met bass, electro, house, breaks en hier en daar een streepje disco. Zin om mee te vieren? Koop dan hier een ticketje!

MOMSNIGHTOUT presents Tatyana Jane, Clara! and NMSS

De start van de maand juni = start van het Out Loud Festival in de Beursschouwburg! Deze MomsNightOut maakt ook deel uit van dat festival, en is klaar om de roof van de Beursschouwburg volledig on fire te zetten. Tatyana Jane, Clara!, NMSS, Sylvia en Fatoosan zijn daar met hun eclectische sets verantwoordelijk voor, denk: electronisch, reggaeton, UK Bass, trap en hiphop en dat allemaal met de Brusselse skyline op de achtergrond. Kan niet beter toch? Ah jawel, het is volledig gratis!

✿ⓇⓊⒼⒾⓇ✿ⓇⓄⓄⒻⓉⓄⓅ✿ⓄⓅⒺⓃ✿ⒶⒾⓇ✿

Nog een feest op een dak deze zaterdag, op dat van COOP in Anderlecht! Tussen 12u en 22u neemt het bump and dance partyconcept Rugir de boel daar over met b2b's on the roof: monstera occulta b2b pierre passion, elle ove b2b cajou, abdance b2b umami en moody b2b bless. Maar je kan er ook terecht to get inked! Er zullen zes tattooartiesten aanwezig zijn, die met plezier flashtattoo's zetten. De inkom werkt volgens het pay what you can principe.

ZONDAG 4 JUNI

Fire Station #2

Een chillspot creëren waar je op een zondagnamiddag terecht kan voor een hapje, een drankje en een dansje op house muziek, dat is de missie van het Fire Station concept! Deze zondag staan Leni, Képasa, Arthur en Leukos op het dj-menu. De European Bartender School is de place to be (Edingenstraat 18 in Molenbeek) voor frisse drinks, lekkere bites en housy tunes. Voor de inkom betaal je €6.

✦✸ PLANET spin-off with ✸✦ PLANETARY INSTINCT ✦✸

Liever je zondag doorbrengen in het planetenstelsel? Dan moet je bij Antidote zijn! Het Brusselse collectief Planet nodigt het Mallorcaanse label en collectief Planetary Instinct uit om samen een namiddag in het heelal te spenderen met bleeps, breaks, kosmische en spacy grooves. Die worden op je afgevuurd door josh calo, dojo zone, paco, max do en islas. Een ticketje naar die buitenaardse wereld koop je via deze link.

Meer partytips?

Luister elke vrijdag naar BRUZZ Weekend tussen 16u en 19u op 98.8 FM of via onze livestream.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Muziek , Ice , Les Apéros La Vallée , La Vallée , Coop , Antidote , Beursschouwburg

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni