Partytips om je dit weekend warm te houden

AS
01/12/2022

De winter staat nu echt voor de deur. De laatste maand van het jaar is begonnen en de temperaturen hangen rond het vriespunt. Wij verwarmen je met onze partytips voor dit weekend!

VRIJDAG 2 DECEMBER

BLOOM II

Het collectief KUMO Records strijkt voor de tweede keer neer in Brussel. Ze willen artiesten van verschillende disciplines samen brengen zodat er een kruisbestuiving ontstaat van ideeën en concepten. Deze vrijdag doen ze dat in de Recyclart. Op de line-up staan vier dj’s en drie live performances. Elke dj-set wordt voorzien van aangepaste visuals. Ook BRUZZ ICE resident Kid $lang zal er performen om 20u, so don’t miss it! Een ticketje kan je via deze link versieren

GYALDEM x MELANIN MUSIC • AFROBEATS PARTY • 2 DECEMBER • BLOODY LOUIS

All girls reunite! Want Gyaldem, de officiële afrobeat party van Bloody Louis en de bekendste afro party van Vlaanderen, Melanin Music, slaan de handen in elkaar voor een onvergetelijke avond. Verwacht je aan afrobeats, dancehall, amapiano, shatta en hip hop. Voor een ticket betaal je €12,50 via deze link.

VRIJDAG 2 DECEMBER & ZATERDAG 3 DECEMBER

JANE's GRAND CLOSING

Wijnbar JANE’s sluit voorgoed de deuren en dat willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op vrijdag- en zaterdagavond kan je er voor de laatste keer terecht voor een drankje en een dansje. Perfect als afterwork of als opwarmertje voor een avondje stappen. De line-up is all female en de inkom is gratis.

ZATERDAG 3 DECEMBER

TOPIA w/ t0ni ★ LEGIT GIRL DJ ★ 500 , ..

Voor de laatste keer dit jaar organiseert TOPIA een event, met een line-up that will excite all your electronic music expectations from an unexpected angle. Wat daarmee bedoeld wordt, kan je deze zaterdag gaan checken. De locatie, die is momenteel nog geheim en wordt pas op de dag van het event bekend gemaakt op de socials. Een ticket kan je wel al kopen voor ongeveer €9 via deze link.

Audacious 5 year anniversary

Het partyconcept AUDACIOUS is er voor de liefhebbers van deep en melodic house en techno. Ze willen elk event verrassen met talenten die nog niet in België gekend of gevestigd zijn. Je kan deze verborgen parels zelf gaan ontdekken deze zaterdag in Buda Bxl. Het is trouwens dubbel feest, want zowel het concept, als bezielster Amare, zijn jarig! Een ticket voor het verjaardagspartijtje kan je hier scoren.

ZONDAG 4 DECEMBER

Metropolis | Sybil

Hoe je het feest verderzet op zondagmiddag, dat weten ze bij Metropolis maar al te goed! Vroeger hadden ze een vaste stek aan het Noordstation, maar die moesten ze recent verlaten. Voor deze editie trekken ze naar COOP, een gerenoveerd fabrieksgebouw langs het kanaal in Anderlecht. Sonhan en lunar convoy, de bedenkers van het concept, staan zelf achter de decks en nodigen de Londense dj Sybil uit om hen te vergezellen. Voor de entrée betaal je €15, daar zit de vestiaire bij inbegrepen.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie