De temperaturen schommelen intussen weer rond het vriespunt, maar laat dat je zeker niet tegenhouden om een stapje in de wereld te zetten. Het wordt een extra lang weekend: van jeudredi tot zondagavond. Genoeg kansen dus.

DONDERDAG 19 JANUARI

Bonnefooi x Mandana B2B Diego Santos

Het weekend start deze week al op donderdagavond dankzij dj's Mandana en Diego Santos: zij nemen de hele avond de decks van de Bonnefooi over. Mandanas selectie fluctueert tussen minimal en electro met sexy, groovy en hypnotic vibes. Diego Santos, die heeft het dan weer meer voor een 90's house vibe met hier en daar wat invloeden van breakbeat. Dat belooft met andere woorden een interessante B2B te worden, die je zelf kan gaan checken volgens de Bonnefooi-formule: volledig gratis tot in de vroege uurtjes.

VRIJDAG 20 JANUARI

Stadskanker x VK w/ CHOOLERS DIVISION, JOERI CHIPSVINGERS, STAKATTAK, KILL TEST, NIGHTSWEATS & MORE

Get out of your comfortzone dankzij het Brusselse label en muziekplatform Stadskanker, dat een avond vol onconventionele muziek voorstelt in de VK. Met onder andere Michiel De Naegel aka Joeri Chipsvingers, het typetje dat hij in de les jazzharmonie aan het Gentse conservatorium creëerde. Alsook Choolers Division, twee MC’s met het syndroom van Down en twee experimentele muzikanten die hip-hop gretig mixen met electro en nog véél meer eclectische combinaties, deze vrijdag in de VK. Tickets koop je via deze link.

ZATERDAG 21 JANUARI

Globaal Illegaal #4: Clubbing without borders

Clubbing without borders in brasserie Illegaal met global sounds van &Ry B2B Nika, Alix Pilot x Ghizlane Melih (live), La Dame, Raphael Aragon en onze BRUZZ ICE resident SebCat. De inkom is cash te betalen, voor middernacht betaal je €5, na middernacht het dubbele.

La Cabane | Reopening • Jamie Tiller, Kong, Max Telaer & Unos

Na hun korte winterbreak openen ze bij La Cabane in Watermaal-Bosvoorde opnieuw de deuren. Op het menu van de avond staat de Engelse selector Jamie Tiller, die vergezeld wordt door Brusselaars Kong en Max Telaer b2b Unos. Een ticket kost je €13 à €14 en kan je fixen via deze link.

ZONDAG 22 JANUARI

The Way You Move invites Vlada

Het hele weekend niet buiten geraakt of nog niet klaar om het weekend af te sluiten? Dan is Studio Citygate de place to be deze zondag. Tussen 13u en 23u kan je gaan verwarmen aan de sounds die aangeleverd worden door Vlada, Gurl en Pablo Driesmans. Er worden geen tickets in voorverkoop verkocht, ter plekke betaal je €12 voor 16u en €17 erna.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni