| The Rolling Stones zullen op 11 juli in het Koning Boudewijnstadion staan.

The Rolling Stones treden op in Koning Boudewijnstadion

ADD
© BRUZZ
14/03/2022

The Rolling Stones zullen op 11 juli in het Koning Boudewijnstadion staan. Dat heeft de band zopas aangekondigd. Het concert maakt deel uit van een nieuwe tournee in 10 Europese landen.

The Rolling Stones zitten dit jaar 60 jaar in het vak. Ter ere van die verjaardag trekken ze deze zomer langs dertien Europese steden in tien landen om op te treden in volle stadions. De aftrap van de gloednieuwe show en productie ‘SIXTY’ geven ze op 1 juni in Madrid. Op 11 juli 2022 nemen Mick Jagger, Keith Richards en Ronnie Wood, vergezeld door drummer Steve Jordan, het Koning Boudewijnstadion over.

The Rolling Stones

| Er werd speciaal voor de tournee een SIXTY-versie van de iconische foto onthuld.

Hoe de nieuwe productie er exact zal uitzien, is nog een verrassing. Fans mogen zich wel zeker verwachten aan een gigantisch podium, een moderne lichtshow en een setlist vol klassiekers. Denk aan: ‘Gimme Shelter’, ‘Paint It Black’, ‘Jumpin’ Jack Flash’, ‘Tumbling Dice’, ‘(I Can’t Get No) Satisfaction’.

Speciaal voor de tournee werd een SIXTY-versie van de iconische tong onthuld, een ontwerp van de bekroonde Britse designer Mark Norton.

De ticketverkoop start op vrijdag 18 maart om 9 uur via greenhousetalent.com.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni