© FRANCK COURTÈS | Zanger Adamo.

Salvatore Adamo annuleert concert in Ancienne Belgique en Koninklijk Circus

© Belga
31/10/2023

Salvatore Adamo zal woensdag niet optreden in de Brusselse concertzaal Ancienne Belgique. Dat heeft hij dinsdag aangekondigd op zijn Facebookpagina. Het concert in de Cirque Royal op zaterdag wordt uitgesteld naar 17 januari 2024, meldt die andere Brusselse concertzaal op zijn website.

"De wens om jullie zo snel mogelijk terug te zien heeft me een beetje te optimistisch gemaakt. Ik heb nog rust nodig," zegt de zanger in een geschreven brief, waarvan een foto is gepost op zijn Facebookpagina.

"Het gezondheidsprobleem waarmee ik kampte, kan behandeld worden en geneest, maar met tijd en rust." Volgens zijn team gaat het om vocht op zijn longen. Hij moet "nog een beetje wachten voor hij weer het podium op kan," klinkt het in een persbericht.

De tickets voor het afgelaste verjaardagsconcert in de Ancienne Belgique blijven geldig voor de nieuwe datum, die later in een e-mail aan de kopers bekendgemaakt zal worden. De tickets voor het afgelaste concert in de Cirque Royal zijn geldig voor het concert op 17 januari 2024. Wie dat zou willen, kan tot 20 november 2023 een terugbetaling aanvragen.

Eerder moest de 80-jarige Belgische zanger van Italiaans-Siciliaanse afkomst al een reeks concerten in Bergen, Roubaix en Parijs afzeggen.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie