Dit weekend kan je heel wat internationale en lokale dj's gaan checken in Perk op het Paradise City Festival. Geen tickets kunnen bemachtigen? Dan kan je op vrijdag en zaterdag terecht in La Cabane voor de officiële afterparty. Daar draaien dj's die op het festival stonden, inclusief special guests. Maar je kan ook terecht op één van deze events natuurlijk!

VRIJDAG 30 JUNI

VOLTA X BRIKABRAK w. Omagoqa

De temperaturen liggen dit weekend iets lager dan het vorige, maar niet ter hoogte van VOLTA in Anderlecht. Daar organiseert het Brusselse collectief Brikabrak deze vrijdag een soirée en laat voor die gelegenheid de Zuid-Afrikaanse Omagoqa overkomen. Hij dompelt je vakkundig onder in een bad van gqom. Daarnaast wordt de line-up aangevuld met lokale dj's: Monicashflow, Ravi Bongo, Yooth, La Dame en Erykah. Een presale ticket kan je kopen via deze link.

BREAXX Free Open Air • Circle Park

Circle Park is deze zomer the place to be als je een gratis open air wil meepikken. Deze vrijdag wordt die georganiseerd door Breaxx, een collectief dat breakbeat in de verf wil zetten. Om 16u trapt Nikita de boel af, gevolgd door Diane, NMSS en Koma. Kom op tijd, want vroege vogels kunnen tussen 16u en 18u ook gebruik maken van het happy hour.

ZATERDAG 1 JULI

Club 1030 Open air Editie #5

Bij Club 1030 krijgen jonge artiesten uit Brussel en de rand de kans om als professionals op het podium te staan. Voor deze openlucht editie bestijgen Broco, Imaina en Borev het podium. Dj's Mogu Mogu en Felix draaien de plaatjes aan elkaar. Voor deze editie wordt er ook heel wat randanimatie voorzien: een bbq, een panna kooi, een skate contest en spikeball. Voor al dat vertier ben je welkom tussen 14u en 22u aan GC De Kriekelaar in Schaarbeek.

21 AM X CHATEAU MODERNE - FREE OPEN AIR

Ook in het hartje van de stad kan je gratis gaan dansen in open lucht. Op de open air van 21 AM bijvoorbeeld! Tussen 15u en middernacht kan aan de Chatêau Moderne je heupen gaan losgooien op afro, hiphop en r&b. Dj Rovi, Kid $lang, Malik Decoster en 21AM Soundsystem maken dat mogelijk voor jou!

ZONDAG 2 JULI

Woodpecker invites THEO GEE (Release Party)

Ter gelegenheid van de release van zijn eerste EP 'TEMA' organiseert THEO GEE een release party en you're invited! Afspraak deze zondag aan de Woodpecker Royal vanaf 17u voor een gevulde avond met THEO GEE himself, Loumana een live set van Bart Kobain en G.A THE PLUG. Volledig gratis uiteraard!

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni