Stoemp! annuleert zijn geplande concerten

© Kelian De Valck Photography
| Coline & Toitoine

Stoemp!, de concertreeks van VI.BE, ziet zich door de nieuwe coronamaatregelen genoodzaakt om de resterende concerten in de maand oktober te annuleren.

Dit voorjaar moest de eerste Stoemp!-reeks om bekende redenen afgelast worden, maar de najaarseditie ging wel door. Met een aangepaste formule, telkens per maand een aparte concertreeks, afgestemd op de actuele coronasituatie.

De actuele situatie is dat cafés in het hele Brusselse Gewest een maand dicht moeten, en dus ziet VI.BE, het aanspreekpunt voor artiesten en de muzieksector dat de concerten organiseert, zich genoodzaakt om de geplande caféconcerten in oktober te annuleren.

De Stoemp!-concerten voor oktober werden maandag afgetrapt in Gemeenschapscentrum De Kriekelaar in Schaarbeek, onder meer met een concert van Schroothoop. Gisteren mochten Lander Gyselinck en Adriaan Van de Velde zichzelf als Lander & Adriaan voorstellen in de Beursschouwburg.

De shows van Rosa Butsi in Bar Pilar op 14 oktober, Coline & Toitoine + BRYN in Taverne Ter Linden op 23 oktober en Ashley Morgan in de Beursschouwburg op 28 oktober worden afgelast.

“Stoemp! ziet jullie graag... in november terug,” laat de organisatie weten. Duimen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?