Stromae en Coldplay duiken op in Jordanië

© YouTube

Op vrijdagochtend is een concert van Coldplay in Jordanië live te volgen via YouTube. Oplettende kijkers zullen ook Stromae spotten, die samen met Coldplay het nummer ‘Arabesque’ opnam. Voor Stromae is het zijn eerste optreden in lange tijd.

Coldplay zou dit jaar slechts twee concerten geven. Beide optredens vinden plaats in Amman, hoofdstad van Jordanië. En één daarvan is op vrijdagochtend live te volgen via YouTube.

In de opname valt ook Stromae op, die meeging naar Jordanië voor zijn eerste optreden in lange tijd. Stromae zingt mee op ‘Arabesque’, één van de zestien nummers op Everyday Life, het nieuwe album van Coldplay.

Volgens Coldplay werd Jordanië uitgekozen omwille van de ‘natuurlijke schoonheid, en het historische en culturele belang die het land kenmerken’.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?