Veel volk aan hotel Amigo voor Coldplay

Bekijk ook de afspeellijst: zaterdag 6 en zondag 7 augustus 2022

Honderden fans van Coldplay verzamelen op dit moment aan hotel Amigo, waar de Britse band tijdens haar concertenreeks in de hoofdstad verblijft, om een glimp van de artiesten op te vangen.

De Britse band Coldplay gaf vrijdagavond de aftrap van een vierdaagse concertreeks in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Het succes was overweldigend, frontman Chris Martin zette het de hoofdstad in vuur en vlam.

Tijdens hun verblijf logeren de leden van de band in het hotel Amigo in de Vruntstraat, op een boogscheut van de Grote Markt. Dat nieuws verspreidde zich de afgelopen uren en dagen als een lopend vuurtje: zaterdagmiddag staan honderden mensen in de onmiddellijke omgeving van het hotel, in de hoop een glimp van de populaire band op te vangen.

De politie bevestigt de aanwezigheid van de Britse band en benadrukt eveneens dat de sfeer uitgelaten is op en rond de Grote Markt, er worden geen incidenten gemeld. "Alles verloopt rustig. Het zijn vooral nieuwsgierige passanten die eventjes blijven staan om vervolgens hun wandeling verder te zetten," aldus politiewoordvoerster Carla Lonneville aan onze redactie.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?