Het is alweer vrijdag. Tijd om de bloemetjes buiten te zetten met de partytips van BRUZZ ICE.

VRIJDAG 27 JANUARI

Los Ninos & Vicuna w/ Joe Delon, Sonikku, ..

De partyconcepten Los Ninos en Vicuna maken deze vrijdag de C12 onveilig. Los Ninos nemen de line-up voor de C12 voor hun rekening met The Stress, Joe Delon en Sonikku, die de house en disco vibes voorzien. Vicuna, die zorgen dan weer voor een portie acid in de C11 met Aaguilaa en Bat. Uitgebreidere info over de dj’s kan je hier terugvinden. Een voorverkoopticket vind je hier, voor de snelle beslissers, want 80 procent van de tickets is al de deur uit.

Expo ᵐᵘᵗᵃᵗᶤᵒᶰ ↹ Special showcase of SPACEBABYMADCHA

In het kader van de Mutation expo, die gecureerd werd door Maak&Transmettre, worden er bij FACE B, in het hartje van de Zavelwijk, enkele showcases georganiseerd. De deuren openen om 18u, perfect om het weekend in te zetten. Op het menu staan onder andere SPACEBABYMADCHA en JazzDee. De inkom is cash te betalen volgens het 'pay what you can'-principe (de aanbevolen prijs is €10).

MONTAGE w/ exael, Beatrix Weapons (live), Age Reform, robogeisha (live), Laura Conant & crat

Het label Montage opent het nieuwe partyseizoen van de Beursschouwburg met heel wat binnen- en buitenlands talent op de line-up. Verwacht je aan experimentele, elektronische, spacy, trancy en robot vibes en dat allemaal with a view vanop de bovenste verdieping. De inkom kost je €10 aan de ingang, bring cash.

ZATERDAG 28 JANUARI

Fuse presents: Spandau20 showcase w/ FJAAK & Elli Acula

Groen licht voor de heropening van de Fuse, weliswaar onder voorwaarden, maar soit, laat dat dit weekend vooral niet aan je hart komen en trek massaal naar de Fuse nu het nog kan. Zaterdag neemt het label SPANDAU20 de volledige keet over met Fjaak als headliner. Jij kan er ook bij zijn als je een kaartje koopt via deze link.

PLANET spin-off with YENTL.

Het Brusselse collectief Planet kaapt zaterdag de Antidote in Anderlecht. De avond wordt op gang getrokken door Paco en Francis99, die b2b draaien. Yentl neemt het van hen over tot in de vroege uurtjes. Voor de inkom betaal je €5 aan de deur.

VK & EAR: Smoke & Mirrors

VK en EAR (Expanded Audio Resistance) slaan de handen in elkaar om muziek met een stevige bass en de soundsystem cultuur terug naar Brussel te brengen. Voor dit event doen ze dat met vijf artiesten die een eigen kijk op bass muziek hebben en deze laten weerklinken op de soundsystems van 54 SOUND en Nyny Inari. Een presale koop je hier, anders kan je ook nog aan de deur terecht.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni